Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΚΥΠΕΛΛΟ: Δόξα Πενταλόφου-Κανονιέρηδες Ευόσμου 2-1



Μεγάλη νίκη με ανατροπή του σκορ σημείωσε σήμερα (23/10) το μεσημέρι η Δόξα Πενταλόφου καθώς με δύο γκολ του έμπειρου Νίκου Μάσκα, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 επί των Κανονιέρηδων Ευόσμου και να προκριθεί στην Γ' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 29' οι φιλοξενούμενοι πήραν "κεφάλι" στο σκορ, όταν μετά από αδράνεια στην άμυνα της Δόξας, ο Γρούτκας πετάχτηκε μέσα στην μικρή περιοχή και με προβολή έκανε το 0-1 για τους Κανονιέρηδες. Στο 32' εκτέλεση κόρνερ από τον Τζιώλη και κεφαλιά του Σίμου άουτ. Στο 35' μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Σίμος "έκλεψε" τη μπάλα από τον Βάκο, πάσαρε συρτά στον Μάσκα, εκείνος έπιασε ωραίο δυνατό σουτ αλλά ο Γιώτας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 37' εκτέλεση φάουλ του Μάσκα άουτ. Στο 41' ωραία προσπάθεια και σουτ του Τζιώλη από τα αριστερά, ο Γιώτας απέκρουσε εντυπωσιακά. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες έδειξαν μία τελείως διαφορετική εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας μάλιστα να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ από 0-1 σε 2-1. Στο 48' δυνατό σουτ του Τσιτλαχίδη έξω από την μεγάλη περιοχή άουτ. Στο 53' μεγάλη μπαλιά του Μάσκα στον Κιτσούκη, αυτός βγήκε μόνος τετ α τετ με τον Γιώτα, έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο τερματοφύλακας των Κανονιέρηδων απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 57' σουτ του Χαριτίδη από τα δεξιά, ο Ξανθόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 62' ο Κιτσούκης με ωραία προσπάθεια από τα δεξιά πέρασε σχεδόν όλη την άμυνα των Κανονιέρηδων, έβγαλε ωραία συρτή πάσα στον Μάσκα, ο οποίος χωρίς να δυσκολευθεί με ψύχραιμο πλασέ, ισοφάρισε σε 1-1 για την Δόξα. Στο 65' σέντρα του Μάσκα από τα δεξιά και σουτ του Αραμπατζούδη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 70' κάθετη πάσα του Σίμου στον Τζιώλη, ο δεύτερος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γιώτα αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στην αντεπίθεση των Κανονιέρηδων (71'), ο Χαριτίδης βγήκε τετ α τετ από τα αριστερά με τον Ξανθόπουλο, έπιασε ωραίο διαγώνιο σουτ, με την μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων. Η ολική ανατροπή του αγώνα έγινε στο 80ο λεπτό, όταν ο Τσιφούτης έβγαλε ωραία μεγάλη μπαλιά στον Μάσκα, αυτός βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα Γιώτα και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-1 για την Δόξα Πενταλόφου. Στο 86' μεγάλη ευκαιρία για το 3-1 έχασε η Δόξα, όταν ο Κιτσούκης από δεξιά πάσαρε συρτά στον επερχόμενο Μάσκα αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γιώτα. Στο 89' σουτ του Χαριτίδη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 2-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας με αντίπαλο τον ΜΑΣ Αγχιάλου, αγώνας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα οριστούν την Παρασκευή 25-10-2019 από την ΕΠΣΜ. Να αναφέρουμε επίσης ότι το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί ΚΑΝΕΝΑΣ αγώνας της ΕΠΣΜ λόγω της Εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Το φύλλο αγώνος:
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΜ: ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Γρούτκας (29'), Μάσκας (62', 80')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Στραντζαλίδης Αθ. (Μερκενίδης Αρ. - Στάγκος Δημ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χατζηγεωργίου Αλέξανδρος
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Ατέσης (46' Σαρίκης), Τζιώλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Τσιτλαχίδης, Παπαδημητρίου (46' Κιτσούκης), Σίμος, Μάσκας, Αγγελής (75' Τσιφούτης), Νουρεντίνι (64' Τάκης).
Κανονιέρηδες Ευόσμου (Φώτης Μούντας): Γιώτας, Γρούτκας, Βάκο, Παγώνης, Μαχαιρίδης, Λαζαρίδης, Λιόλιος (81' Κουκάρας), Γεωρτζάκος (59' Ντίνας), Παρασκευόπουλος (26' Χαριτίδης), Καρράς, Πολυχρονιάδης (52' Παπαδόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου