Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου-Δόξα Πενταλόφου 0-0



"Λευκή" ισοπαλία είχαμε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Καλοχωρίου, εκεί όπου ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος και η Δόξα Πενταλόφου έμειναν στο στείρο 0-0. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 11ο λεπτό δυνατό σουτ του Μάσκα εκτός περιοχής, ο Σαρηγιαννίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 13' μακρινό σουτ του Καρατζίδη, η μπάλα εύκολα στα χέρια του Ξανθόπουλου. Στο 20' σουτ του Αγγελή εκτός περιοχής, ο Σαρηγιαννίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 40' εκτέλεση φάουλ από τον Μάσκα για την Δόξα, η μπάλα στα χέρια του Σαρηγιαννίδη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48' ωραία προσπάθεια και σουτ από πλάγια θέση του Τζιώλη άουτ. Δύο λεπτά αργότερα (50') επικίνδυνη κοντινή κεφαλιά του Γκιάτα μετά από σέντρα του Αποστολίδη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 56' σουτ του Τζιώλη εκτός περιοχής άουτ. Στο 61' κεφαλιά του Σταματάκη μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Καρατζίδης, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Ξανθόπουλου. Στο 73' τετ α τετ του Χύσα με τον Ξανθόπουλο, ο πρώτος έπιασε δυνατό πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 75' μεγάλη διπλή ευκαιρία έχασαν οι παίκτες του Καλοχωρίου, όταν ο Καρατζίδης εκτέλεσε κόρνερ για τον Μέγα Αλέξανδρο, η μπάλα βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή και μέσα στη σύγχυση που δημιουργήθηκε στην άμυνα της Δόξας, η μπάλα στρώθηκε αρχικά στον Γκιάτα που έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά σουτ κοντινό του Αποστολίδη, ο Τσιφούτης έδιωξε ενστικτωδώς τη μπάλα πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή. Η τελευταία και πιο μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους Πενταλοφίτες στο 79', όταν ο Αγγελής έπιασε ωραίο δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα όμως χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Σαρηγιαννίδη. Τελικό αποτέλεσμα 0-0.  Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα Πενταλόφου είναι για την Β' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ με αντίπαλο τους Κανονιέρηδες Ευόσμου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23-10-2019 και ώρα 15:45 μ.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-0
ΔΟΚΑΡΙΑ: Γκιάτας (75'), Αγγελής (79')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τικόζογλου Κ. (Δεμερτζής Γ. - Αγγελόπουλος Κ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μελενικιώτης Πασχάλης
Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου (Βασίλης Σταυριανίδης): Σαρηγιαννίδης, Νατσίδης (51' Χαντζιάρας), Κοντογιώργης Π. (90' Παπαμιχαηλίδης), Σταματάκης, Κοντογιώργης Γ., Γιάννος, Γκιάτας, Χύσα, Καρατζίδης (87' Γρηγορίου), Τσούλε, Αποστολίδης (83' Καζαντζίδης).
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Κάνι (64' Τσιτλαχίδης), Κιτσούκης (90' Παπαδημητρίου), Τσιφούτης, Μάσκας (90' Ατέσης), Αγγελής, Νουρεντίνι (80' Τάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου