Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Δόξα Πενταλόφου-Δόξα Αγίου Παύλου 2-0



Πραγματοποιώντας μία αρκετά καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα Πενταλόφου επικράτησε σήμερα (13/10) το πρωί της Δόξας Αγίου Παύλου με σκορ 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 9ο λεπτό δυνατό σουτ του Κιτσούκη από την δεξιά πλευρά, ο Γκιουλμετάρογλου μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 17' συρτή σέντρα του Κιτσούκη από τα δεξιά και πλασέ του Μάσκα μέσα από την περιοχή άουτ. Στο 24' ανάποδο ψαλίδι από τον Μάσκα, ο Γκιουλμετάρογλου μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς στο 57ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ένα πολύ δυνατό σουτ του Τσιτλαχίδη, κάνοντας έτσι το 1-0. Στα καπάκια (58') κλέψιμο της μπάλας από τον Αγγελή στον χώρο του κέντρου, ο ίδιος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μάσκα που έπιασε δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση αλλά ο Γκιουλμετάρογλου εύκολα μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 67' ωραία μακρινή μπαλιά του Τσιφούτη προς τον Κιτσούκη, αυτός από ευνοϊκή θέση έπιασε δυνατό σουτ, με τον Γκιουλμετάρογλου να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 71' ο Αραμπατζούδης εκτέλεσε κόρνερ για τους γηπεδούχους, ο Τάκης έκανε την προβολή αλλά δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει, με τον Γκιουλμετάρογλου να μπλοκάρει δύσκολα με διπλή προσπάθεια τη μπάλα. Στο 73' δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Κοβλακά, η μπάλα εύκολα στα χέρια του Ξανθόπουλου. Στο 74' δυνατό σουτ του Μάσκα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού του Αγίου Παύλου, με αποτέλεσμα ο Γκιουλμετάρογλου να μπλοκάρει τελευταία στιγμή δύσκολα τη μπάλα. Στο 76' ο Τζιώλης με μεγάλη μπαλιά βρήκε ολομόναχο τον Κιτσούκη από τα δεξιά, αυτός έπιασε ωραίο διαγώνιο σουτ, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Γκιουλμετάρογλου. Στο 80ο λεπτό ο Μάσκας με ωραία μπαλιά βρήκε στην πλάτη της άμυνας τον Κιτσούκη, ο οποίος στη συνέχεια βγήκε τετ α τετ με τον Γκιουλμετάρογλου και χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαίτερα με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-0 για την Δόξα Πενταλόφου μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 88' ωραία δυνατή εκτέλεση φάουλ του Μάσκα, ο Γκιουλμετάρογλου χωρίς ανησυχία μπλόκαρε τη μπάλα. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού (92') τελευταία καλή φάση για τους φιιλοξενούμενους, όταν ο Πλακίδας έπιασε ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα να χτύπησε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι του Ξανθόπουλου και στη συνέχεια κατέληξε άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 2-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα Πενταλόφου είναι με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Καλοχωρίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20-10-2019 και ώρα 16:30 μ.μ., στο νέο γήπεδο του Καλοχωρίου.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΔΟΞΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: Τσιτλαχίδης (57'), Κιτσούκης (80')
ΔΟΚΑΡΙ: Πλακίδας (90+2')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Δημητριάδης Α. (Πάτρας Π. - Τυριακίδης Ν.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χάϊτας Γεώργιος
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Κάνι (59' Αραμπατζούδης), Τσιτλαχίδης, Κιτσούκης (87' Ατέσης), Τσιφούτης, Μάσκας, Αγγελής (83' Παπαδημητρίου), Νουρεντίνι (70' Τάκης).
Δόξα Αγίου Παύλου (Μιλτιάδης Πασχόπουλος): Γκιουλμετάρογλου, Αδαμίδης, Μάλαμας, Πλακίδας, Μουμτζής, Μουζακίδης, Μυλωνάς (63' Λιόλιος), Κοβλακάς (73' Δέδας), Μουρατίδης (85' Βασβάνης), Μαυρουδής, Κατεμίδης (79' Αερανόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου