Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Μελιτέας Θεσσαλονίκης-Δόξα Πενταλόφου 2-0


Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα (20/10) το πρωί στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ο Μελιτέας Θεσσαλονίκης κέρδισε την Δόξα Πενταλόφου με σκορ 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 2ο λεπτό οι Πενταλοφίτες έχασαν καλή ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ, όταν ο Σπυρόπουλος πάσαρε στον Παπασωτήριου, ο τελευταίος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Πετκανά. Πέντε λεπτά αργότερα (7') δυνατό σουτ του αρχηγού της Δόξας Χρήστου Σπυρόπουλου, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 10' σουτ του Ζυγούνα, ο Ευθυμιάδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 13' ωραίο διαγώνιο σουτ του Δαστερίδη άουτ. Στο 23' δυνατό σουτ του Μουστακαλή εντός περιοχής, ο Ευθυμιάδης απέκρουσε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα (25') σουτ του Σαπάνη εκτός περιοχής μετά από πάσα του Σπυρόπουλου, ο Πετκανάς εύκολα μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 37' σέντρα του Μουστακαλή από τα δεξιά και πλασέ του Μαυράκη Κ., η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Ευθυμιάδη. Στο 43ο λεπτό ο Μελιτέας μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Μαυράκης Κ. βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή της Δόξας και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες προσπάθησαν όσο το σκορ ήταν στο 1-0 να πετύχουν κάποιο τέρμα που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, δημιούργησαν 2-3 ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του τερματοφύλακα Πετκανά αλλά δυστυχώς για ακόμη ένα παιχνίδι η μπάλα δεν κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα. Στο 54' ο Νίκος Μάσκας εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, ο νεοεισελθών Σπυριδόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας και σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή, ο Πετκανάς απέκρουσε ενστικτωδώς τη μπάλα. Στο 57' εκτέλεση φάουλ του Μάσκα Ν., ο Πετκανάς με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 61' διαγώνιο σουτ του Σπυρόπουλου από τα δεξιά, η μπάλα στα χέρια του Πετκανά. Στο 67' και σε μία ανύποπτη φάση, ο Μαυράκης Κ. με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ πέτυχε το 2-0 για την ομάδα του Μελιτέα Θεσσαλονίκης και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 77' ο Ρόβας βρέθηκε τετ α τετ με τον Ευθυμιάδη αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον τερματοφύλακα της Δόξας. Στο 82' φάουλ για την Δόξα με εκτελεστή τον Μάσκα Ν., ο Πετκανάς με τα ακροδάχτυλα απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 86' τετ α τετ και σουτ του Ανδρούτσου μέσα από την περιοχή, ο Ευθυμιάδης απέκρουσε αρχικά και εν συνεχεία μπλόκαρε τη μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 2-0. Την επόμενη αγωνιστική (5η) που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου 2024, η Δόξα Πενταλόφου θα κάνει το προγραμματισμένο ρεπό της.

Το φύλλο αγώνος:
ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: Μαυράκης Κ. (43', 67')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Βρυνιός Π. (Γεωργιάδης Β. - Βεζυργιάννης Κ.)
Μελιτέας Θεσσαλονίκης (Μανώλης Αριζάνης): Πετκανάς, Κουσκουρίδας, Μαυράκης Ι., Βασιλειάδης, Μπιτάρης, Κουστράβας (59' Ανδρούτσος), Ζυγούνας, Γιαννόπουλος (84' Πέτσας), Μαυράκης Κ. (84' Καράμπελας), Μουστακαλής (70' Ρόβας), Δαστερίδης.
Δόξα Πενταλόφου (Δημήτρης Γαλανός): Ευθυμιάδης, Χατζηθεοδώρου (89' Αμανατίδης), Μενεξές, Σκέμπης, Τσιφούτης, Χριστογιάννης, Παπασωτηρίου (46' Μπαλατσιός), Σπυρόπουλος, Δελής (46' Σπυριδόπουλος), Σαπάνης (46' Μιχαλόπουλος), Καραδημητρίου (λ.τρ. 17' Μάσκας Ν.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου