Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Δόξα Πενταλόφου-Αστραπή Μεσαίου 1-2

 


Σ' ένα δυνατό παιχνίδι που το παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι σήμερα το πρωί (6/10) στο γήπεδο του Πενταλόφου, η Αστραπή Μεσαίου κέρδισε δίκαια την Δόξα Πενταλόφου με σκορ 1-2. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα την κατοχή της μπάλας, κέρδισαν αρκετές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου και πέτυχαν δύο τέρματα με σκόρερ έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Δόξας και γηγενή Πενταλοφίτη τον Δημήτρη Σίμο, ο οποίος πέρα από τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην παλιά του ομάδα, έπαιξε και για πρώτη φορά αντίπαλος με τον μεγαλύτερο του αδερφό, τον Γιώργο Σίμο που αγωνίζεται φέτος με την φανέλα της Δόξας Πενταλόφου. Στο παιχνίδι τώρα και στο 6ο λεπτό σουτ του Παναγιωτίδη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 12' εκτέλεση κόρνερ από τον Ηλιάδη για το Μεσαίο, ο Σίμος Δ. έπιασε καρφωτή κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ευθυμιάδη, κάνοντας έτσι το 0-1 για την Αστραπή Μεσαίου. Στο 17' μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν πάλι από εκτέλεση κόρνερ του Ηλιάδη, ο Μαρμαρίδης Α. έπιασε δυνατή κεφαλιά και τους αμυντικούς της Δόξας να αποκρούουν την μπάλα ενστικτωδώς πριν αυτή περάσει την τελική γραμμή. Στο 38' δυνατό σουτ του αρχηγού της Αστραπής Μαρμαρίδη Χ., η μπάλα κατέληξε άουτ πάνω από τα δοκάρια του Ευθυμιάδη. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 57' δυνατό σουτ του Μαρμαρίδη Π. λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Ευθυμιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Πέντε λεπτά αργότερα (62') οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σκέμπη πάνω στον Π.Μαρμαρίδη. Ο Δημήτρης Σίμος ανέλαβε την εκτέλεση και από έντεκα βήματα ευστόχησε και έκανε το 0-2 για το Μεσαίο. Στο 78' τετ α τετ και πλασέ του Παρασκευόπουλου Γ., η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ευθυμιάδη και εν συνεχεία κατέληξε άουτ. Στο 86' ο Παπασωτηρίου εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, η μπάλα πέρασε από πολλά σε σώματα και μέσα σε σύγχυση στην άμυνα της Αστραπής, ο Στεφανίδης έδιωξε λανθασμένα τη μπάλα με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του Αμανατίδη, μειώνοντας έτσι το σκορ για την Δόξα σε 1-2. Οι Πενταλοφίτες προσπάθησαν στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα να πετύχουν έστω την ισοφάριση του σκορ αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να νικήσουν την πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη άμυνα της Αστραπής Μεσαίου. Τελευταία καλή φάση για την ομάδα της Αστραπής ένα ωραίο δυνατό σουτ του Σεϊταρίδη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από την εστία του Ευθυμιάδη. Τελικό αποτέλεσμα 1-2. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΜ-Γ' ομίλου με αντίπαλο την Προοδευτική Τούμπας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 13-10-2024 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο της Τριανδρίας.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: Σίμος Δ. (12', 62' πέν.), Στεφανίδης (87' αυτογκόλ).
ΔΟΚΑΡΙ: Παρασκευόπουλος Γ. (78')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Καμπάκης Γ. (Γιατσίδης Π. - Γούλας Μ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Δουβλέκης Σταύρος
Δόξα Πενταλόφου (Δημήτρης Γαλανός): Ευθυμιάδης, Μπαλατσιός (46' Αμανατίδης), Μενεξές, Τσιφούτης, Σκέμπης, Χριστογιάννης (67' Παπάζογλου), Σίμος Γ. (67' Παπασωτηρίου), Σεϊζης (46' Μάσκας Ν.), Δελής, Σπυρόπουλος, Χατζηθεοδώρου.
Αστραπή Μεσαίου (Χάρης Λαζαρίδης): Αμανατίδης Π., Μαρμαρίδης Π., Χρυσοχόου, Σίμος Δ. (68' Στεφανίδης), Μαρμαρίδης Α., Παναγιωτίδης Α., Ηλιάδης, Σεϊταρίδης, Παρασκευόπουλος Γ., Μουρατίδης Σ., Μαρμαρίδης Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου