Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Προοδευτική Τούμπας-Δόξα Πενταλόφου 2-0


Δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα το πρωί (13/10) στην Τριανδρία η Δόξα Πενταλόφου και ηττήθηκε στην επανάληψη από την Προοδευτική Τούμπας με σκορ 2-0. Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από τον διαιτητή της συνάντησης κ.Τοπάλη για τον άδικο χαμό του διεθνή ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού, Τζόρτζ Μπάλντοκ. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 14' σουτ του Ρέππα, ο Ευθυμιάδης απέκρουσε ενστικτωδώς τη μπάλα. Στο 30' δυνατό σουτ του Παπαχρήστου εκτός περιοχής, ο Ευθυμιάδης απέκρουσε και πάλι τη μπάλα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48ο λεπτό ο Χατζηθεοδώρου έβγαλε κάθετη μπαλιά στον αρχηγό της Δόξας Χρήστο Σπυρόπουλο αλλά το σουτ του τελευταίου το μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Γεωργιάδης. Στο 53' σέντρα-σουτ του Σκέμπη από την δεξιά πλευρά, ο Γεωργιάδης μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα (56') τετ α τετ και σουτ του Λιάτσικου, ο Ευθυμιάδης απέκρουσε δύσκολα τη μπάλα. Στο 60' δυνατό σουτ του Σπυρόπουλου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 63' ο Σκεάδης βγήκε τετ α τετ με τον Ευθυμιάδη και ανενόχλητος τον πλάσαρε ιδανικά και έκανε το 1-0 για την Προοδευτική. Έπειτα οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση της, δημιούργησαν προϋποθέσεις για να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα και τελικά το κατάφεραν, όταν στο 90' μετά από αμυντικό λάθος των φιλοξενουμένων, ο Λιάτσικος Ν. με σουτ έγραψε το 2-0 για την ομάδα της Τούμπας. Τελικό αποτέλεσμα 2-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΜ-Γ' ομίλου με αντίπαλο τον Μελιτέα Θεσσαλονίκης, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 20-10-2024 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το φύλλο αγώνος:
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: Σκεάδης (63'), Λιάτσικος Ν. (90')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τοπάλης Π. (Δημητριάδης Χαρ. - Κουγιουμτζίδης Αν.)
Προοδευτική Τούμπας: Παπαθανασίου (λ.τρ. 2' Πηλιούρας/ λ.τρ. 35' Γεωργιάδης), Μητσιάς, Μπέτας, Λιάτσικος Α. (65' Τούσα), Γκροπάϊ, Λιάτσικος Ν., Παπαχρήστος, Παπαδάριος (51' Σκεάδης), Ρέππας (51' Πεκιρίδης), Αποστόλου, Μιχαλιός. 
Δόξα Πενταλόφου (Δημήτρης Γαλανός): Ευθυμιάδης, Μπαλατσιός (83' Κουρτενλής), Μενεξές, Τσιφούτης, Παπάζογλου, Χριστογιάννης, Σίμος (46' Χατζηθεοδώρου), Σκέμπης (83' Σεΐζης), Δελής (75' Πετρίδης), Παπασωτηρίου (75' Αμανατίδης), Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου