Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΛΗΤΗ!!!

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΛΗΤΗ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ PLAY OUT ΤΗΣ Α1' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣΜ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/4/2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 Μ.Μ., ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΗΤΗΣ. ΤΡΕΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OUT, Η ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (12 ΒΑΘΜΟΙ) ΚΑΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ (10 ΒΑΘΜΟΙ) ΘΑ "ΠΑΛΑΙΨΟΥΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΗΝ Α1' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΤΗ, ΟΙ ΠΕΝΤΑΛΟΦΙΤΕΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ 1 ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ (ΕΚΤΟΣ) ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΟΠΗ (ΕΝΤΟΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΛΗΤΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Α1' ΕΠΣΜ!!!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ PLAY OUT

+
ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

Τρεις φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν σε επίσημα παιχνίδια, η Δόξα Πενταλόφου και ο Μακεδονικός Λητής, στο γήπεδο της Λητής. Η προϊστορία δεν ευνοεί τη Δόξα στα παιχνίδια με τον Μακεδονικό Λητής, όταν είναι φιλοξενούμενη. Οι Πενταλοφίτες δεν μετρούν κάποια νίκη σε αντίθεση με τον Μακεδονικό Λητής που μετράει 3 ισάριθμες νίκες. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα του Μακεδονικού Λητής με 5-2.

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων Μακεδονικού Λητής-Δόξας:
Περίοδος 2010-11, Α1' Κατηγορία: Μακεδονικός Λητής-Δόξα 2-1
Περίοδος 2015-16, Α1' Κατηγορία: Μακεδονικός Λητής-Δόξα 2-1
Περίοδος 2022-23, Α1' Κατηγορία: Μακεδονικός Λητής-Δόξα 1-0

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ Σ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΗΤΗΣ:
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΛΗΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:
ΚΑΙΡΟΣ: Πιθανή βροχή
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: 12-15 °C
ΑΝΕΜΟI: 2 μποφόρ
ΔΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΕΜΟΥ: Α
ΥΓΡΑΣΙΑ: 69-85%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου