Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

ΜΠΑΡΑΖ: Μακεδονικός Λητής-Δόξα Πενταλόφου 0-1


Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε χθες (22-4-23) το απόγευμα η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε μέσα στην Λητή τον τοπικό Μακεδονικό με τελικό σκορ 0-1. Οι Πενταλοφίτες μετά κι από αυτό το αποτέλεσμα βρίσκονται με το ένα πόδι ξανά στην Α1' και πλέον χρειάζονται μόλις 1 βαθμό στα επόμενα δύο παιχνίδια με Ωραιόκαστρο εκτός και Μαλακοπή εντός, για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην Α1' της ΕΠΣΜ. Στα του παιχνιδιού τώρα που αξίζει να αναφέρουμε ότι διεξήχθη κάτω από συνεχόμενη βροχόπτωση και μόλις στο 3ο λεπτό ο Ανδριόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Καράμπελας σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 24' ο Δασίλας έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Καράμπελα και στη συνέχεια νέα σέντρα του Σαββίδη από δεξιά και κεφαλιά του Λιώνη, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καράμπελα. Στο 44' εκτέλεση φάουλ από τον Παρούση για την Δόξα, ο Καμπέρι έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μπαμπάτσικος εύκολα μπλόκαρε τη μπάλα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 58' ο Δασίλας εκτέλεσε κόρνερ για την Λητή, ο Ανδρονικίδης έπιασε καρφωτή κεφάλια με αποτέλεσμα ο Καράμπελας να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ. Στο 67' δυνατό σουτ του Λιώνη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 71' μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Γίλης από πλεονεκτική θέση έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ, ο Μπαμπάτσικος απέκρουσε ενστικτωδώς. Δύο λεπτά αργότερα (73') σέντρα του Καμπέρι από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε παράλληλα επικίνδυνα άουτ από την εστία του Μπαμπάτσικου. Στο 78' δυνατό σουτ του Τζόλη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα (82') οι Πενταλοφίτες άνοιξαν το σκορ, όταν ο Γίλης με ωραία προσωπική ενέργεια πέρασε δύο αμυντικούς της Λητής, πάσαρε εν συνεχεία στον σχεδόν αμαρκάριστο Παρούση, ο οποίος με κοντινό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπάτσικου, κάνοντας έτσι το 0-1 για την Δόξα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 87' ο Σακκαλής εκτέλεσε κόρνερ για τους γηπεδούχους, ο Σαββίδης έπιασε ωραία γυριστή κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Καράμπελα. Τελικό αποτέλεσμα 0-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 8η αγωνιστική των αγώνων play out της Α1' ΕΠΣΜ με αντίπαλο τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 30/4/2023 και ώρα 17:00 μ.μ., στο γήπεδο του Ωραιοκάστρου.

Το φύλλο αγώνος:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: Παρούσης (82')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Φουστανάς Κ. (Χατζηβασιλείου Β. - Φακανάς Ι.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος Γεώργιος
Μακεδονικός Λητής (Γιώργος Χρυσοστομίδης): Μπαμπάτσικος, Μελίσσης (90' Γκαντίνος), Αβαλιάν, Ανδρονικίδης, Αθανασίου, Σακκαλής, Ιερόπουλος, Δασίλας (75' Χατζηπαρασκευάς Σ.), Ανδριόπουλος, Λιώνης, Σαββίδης.
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Τζόλης, Ζαχαριάδης, Τσιφούτης, Αντωνίου, Γιαννακάκης, Εμμανουηλίδης (84' Παπάζης), Σαρίκης, Καμπέρι, Γίλης, Παρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου