Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

ΜΠΑΡΑΖ: ΑΟ Καρδίας-Δόξα Πενταλόφου 3-1


Πραγματοποιώντας μία μέτρια έως κακή εμφάνιση η Δόξα Πενταλόφου ηττήθηκε δίκαια χθες το απόγευμα μέσα στην Καρδία από την ομώνυμη ομάδα με σκορ 3-1. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Πενταλοφίτες δεν έδειξαν το ίδιο καλό πρόσωπο όπως στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς κι έτσι μοιραία ήρθε αυτή η ήττα που δίνει ξανά νέο ενδιαφέρον στο μίνι πρωτάθλημα όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Στο παιχνίδι τώρα και στο 3ο λεπτό σουτ του Κράνια μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση, ο Τσιτηρίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 10' σέντρα-σουτ από την Γίλη εντός περιοχής, ο Μαλιάτσος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 20' μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Δόξα να μπει μπροστά στο σκορ, όταν Γίλης έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Καμπέρι, αυτός σούταρε από πλεονεκτική θέση αλλά ο Μαλιάτσος απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 25' τετ α τετ του Παρούση με τον Μαλιάτσο, ο επιθετικός της Δόξας δεν πρόλαβε για λίγο να "τσιμπήσει" τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα καθώς ο Μαλιάτσος με εντυπωσιακή έξοδο αποσόβησε για μία ακόμη φορά τον κίνδυνο για την εστία του. Στο 27' σουτ του Ζαλακώστα εκτός περιοχής άουτ. Στο 31' μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Καρδία αυτή τη φορά, όταν ο Σαρηγιαννίδης σούταρε δυνατά από πλάγια θέση, ο Τσιτηρίδης απέκρουσε δύσκολα τη μπάλα. Στο 39' εκτέλεση φάουλ από τον Γιαννακάκη και κεφαλιά του Εμμανουηλίδη, ο Μαλιάτσος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 43' σουτ του Κωστάνογλου έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καρδίας αιφνιδίασε του Πενταλοφίτες καθώς στην κυριολεξία έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας σε διάστημα 14 λεπτών 3 γκολ κι έχοντας μάλιστα και 2 δοκάρια για να διευρύνει ακόμα περισσότερο το σκορ. Στο 48' σουτ του Εμμανουηλίδη από την αριστερή πλευρά, ο Μαλιάτσος εύκολα μπλόκαρε τη μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα (50') ο ΑΟ Καρδίας άνοιξε το σκορ, όταν ο Τζεράκης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κατέληξε σχεδόν στο Γ' του Τσιτηρίδη, κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 51' δυνατό σουτ του Παρούση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 53' ο Δημητρακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ για την Καρδία, ο Τζεράκης έπιασε καρφωτή κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιτηρίδη για δεύτερη φορά, πετυχαίνοντας το 2-0 και διπλασιάζοντας και τα δικά του προσωπικά τέρματα. Στο 64' εκτέλεση κόρνερ του Δημητρακόπουλου και πάλι για την Καρδία, ο Μπίρδας αυτή τη φορά έπιασε ανενόχλητος δυνατή κοντινή κεφαλιά κι έκανε έτσι το 3-0 για τους γηπεδούχους μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 70' δυνατό σουτ του Δασκαλάκη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τσιτηρίδη. Στο 76' εκτέλεση φάουλ του Γίλη για την Δόξα, ο Μαλιάτσος σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 82' κεφαλιά του αρχηγού της Καρδίας Φουτσιτζή, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Δόξας. Στο 86' η Δόξα κέρδισε πέναλτι καθώς η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κατσιγιάννη. Ο Γίλης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε μειώνοντας έτσι το σκορ σε 3-1. Τελικό αποτέλεσμα 3-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 6η αγωνιστική των αγώνων play out της Α1' ΕΠΣΜ με αντίπαλο τον Μαραθώνα Καλαμαριάς, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 8-9/4/2023, στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν αύριο Δευτέρα 3-4-2023 από την ΕΠΣΜ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Το ΔΣ του Μ.Α.Σ. Δόξα Πενταλόφου ευχαριστεί θερμά την ομάδα του ΑΟ Καρδίας για την άριστη φιλοξενία που πρόσφερε στην ομάδα μας στον χθεσινό μεταξύ μας αγώνα!

Το φύλλο αγώνος:
ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 3-1
ΣΚΟΡΕΡ: Τζεράκης (50', 53'), Μπίρδας (64'), Γίλης (86' πέν.)
ΔΟΚΑΡΙΑ: Δασκαλάκης (70'), Φουτσιτζής (82')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τικόζογλου Κ. (Μποζατζίδης Α. - Τυριακίδης Ν.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Βότσαρης Κωνσταντίνος
ΑΟ Καρδίας (Γιώργος Ταλιχμανίδης): Μαλιάτσος, Νίκογλου, Κατσιγιάννης, Φουτσιτζής, Μπίρδας, Τζεράκης (90' Κάμπας), Σαρηγιαννίδης (77' Μπουζάκης), Δημητρακόπουλος, Ζαλακώστας (68' Χρυσοστόμου), Δασκαλάκης (68' Στρουμπίνης), Κράνιας (46' Μπουντόλας).
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Τσιτηρίδης, Σαρίκης, Ζαχαριάδης, Τσιφούτης, Αντωνίου, Γιαννακάκης (68' Τζόλης), Εμμανουηλίδης (80' Γιάντσιος), Κωστάνογλου, Καμπέρι, Γίλης, Παρούσης (61' Παπάζης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου