Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

ΜΠΑΡΑΖ: Δόξα Πενταλόφου-Ποσειδώνας Καλαμαριάς 4-0


"Παράσταση" για έναν ρόλο είχαμε σήμερα (26/3) το πρωί στο γήπεδο του Πενταλόφου, εκεί όπου η τοπική Δόξα διέσυρε την συμπαθή ομάδα του Ποσειδώνα Καλαμαριάς με το ευρύ και θριαμβευτικό σκορ 4-0. Οι Πενταλοφίτες πραγματοποίησαν ίσως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Καμπέρι που σκόραρε 3 φορές, πέτυχαν μία μεγάλη και πολύ σημαντική νίκη που τους φέρνει όλο και πιο κοντά στην παραμονή της Α1' ΕΠΣΜ. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 13' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι την εστία του Καράμπελα, όταν το δυνατό σουτ του Δήμου έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια της Δόξας. Στο 17' κλασσική χαμένη ευκαιρία για την Δόξα αυτή τη φορά, όταν ο Γίλης έβγαλε κάθετη πάσα στον Παρούση, ο τελευταίος έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ από τα αριστερά με την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Θουλιώτη. Δύο λεπτά αργότερα (19') η Δόξα κερδίζει πέναλτι σε χέρι του Λέμπερου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γίλης και από τα έντεκα βήματα ευστόχησε, κάνοντας το 1-0 για την Δόξα Πενταλόφου. Στο 22' σουτ του Λέμπερου εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 41' δυνατό σουτ του Λέμπερου και πάλι εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 44' κάθετη πάσα του Παρούση στον Γίλη και πλασέ του τελευταίου, ο Θουλιώτης απέκρουσε ενστικτωδώς. Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν την υπόθεση-νίκη από νωρίς και τα κατάφεραν καθώς κυριολεκτικά μέσα σε 6(!) λεπτά πέτυχαν 3 τέρματα. Στο 50' δυνατό σουτ του Γίλη από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Θουλιώτη. Δύο λεπτά αργότερα (52') ο Γίλης πάσαρε στα δεξιά στον Καμπέρι κι αυτός με δυνατό διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-0 για την Δόξα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 55' ο Γίλης εκτέλεσε φάουλ για τους γηπεδούχους και ο Καμπέρι με ωραία γυριστή κεφαλιά, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 58' ο Παρούσης έπιασε πολύ δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Θουλιώτης απέκρουσε ασθενώς τη μπάλα και στην επαναφορά νέο σουτ από κοντά του Καμπέρι, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ποσειδώνα, κάνοντας έτσι το 4-0 για την Δόξα Πενταλόφου και πετυχαίνοντας ο ίδιος χατ-τρικ. Έπειτα ο αγώνας δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ενδιαφέρον καθώς όλα είχαν κριθεί ήδη από το 60', με αποτέλεσμα η Δόξα να διαχειρίζεται το υπέρ της σκορ ως τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Τελικό αποτέλεσμα 4-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 5η αγωνιστική των αγώνων play out της Α1' ΕΠΣΜ με αντίπαλο τον ΑΟ Καρδίας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 1-2/4/2023, στο γήπεδο της Καρδίας. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν αύριο Δευτέρα 27-3-2023 από την ΕΠΣΜ!

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 4-0
ΣΚΟΡΕΡ: Γίλης (19' πέν.), Καμπέρι (52', 55', 58')
ΔΟΚΑΡΙ: Γίλης (50')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Χατζηβασιλείου Ι. (Κουντουράς Ν. - Λαζαρίδης Μάρκος)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μαυρίδης Ζαχαρίας
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας (76' Τσιτηρίδης), Σαρίκης, Ζαχαριάδης, Τσιφούτης, Αντωνίου, Γιαννακάκης, Εμμανουηλίδης, Κωστάνογλου (68' Γιάντσιος), Καμπέρι (60' Παπάζης), Γίλης, Παρούσης.
Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Βασίλης Δέλλιος): Θουλιώτης, Χαριτίδης, Τελίδης, Πολίτης, Πιαστόπουλος, Μαργαρίτης (56' Μπακαλούδης), Ευθαλίδης (66' Γκιούρος), Λέμπερος (76' Μαρνέρης), Δήμου, Χόνδρος (56' Σιβάκης), Κωσταγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου