Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

ΜΠΑΡΑΖ: Δόξα Πενταλόφου-Ελευθεριακός 3-0


Επιβλητική εμφάνιση και νίκη μετά από καιρό έκανε σήμερα το απόγευμα η Δόξα Πενταλόφου, καθώς κέρδισε στον Πεντάλοφο για την 2η αγωνιστική των play out την ομάδα του Ελευθεριακού με το εντυπωσιακό σκορ 3-0. Οι Πενταλοφίτες από το πρώτο κιόλας ημίχρονο μπήκαν αποφασισμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πετύχουν 3 πολύ όμορφα τέρματα, τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη από πολύ νωρίς. Στο παιχνίδι τώρα και στο 10ο λεπτό σουτ του Κωστάνογλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα. Επτά λεπτά αργότερα (17') η Δόξα άνοιξε το σκορ, όταν μετά από μπαλιά του Εμμανουηλίδη στον Γίλη, ο δεύτερος με ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 21' εκτέλεση φάουλ από τον Καρασαββίδη Ι., η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 30' κάθετη πάσα του Γίλη στον Καμπέρι και σουτ του τελευταίου, η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 41' ο Ζαχαριάδης με ωραία μπαλιά έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Γίλη, ο οποίος με ωραία λόμπα "κρέμασε" τον Παπαδόπουλο, γράφοντας το 2-0 για την Δόξα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Τέσσερα λεπτά αργότερα (45') και σχεδόν με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Κωστάνογλου βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση από την αριστερή πλευρά, "σπάζοντας" τη μπάλα στον αμαρκάριστο από τα δεξιά Εμμανουηλίδη, ο οποίος με δυνατό σουτ εντός περιοχής έγραψε το 3-0 για τους γηπεδούχους που ήταν και σκορ ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε και τόσο καλό ποδόσφαιρο καθώς όλα είχαν κριθεί ήδη από το πρώτο μέρος, παρ' όλα αυτά η Δόξα έχασε κάποιες κλασσικές ακόμα για διευρύνει το σκορ αλλά το 3-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος. Στο 50' δυνατό σουτ του Γυμνόπουλου εκτός περιοχής, ο Καράμπελας εύκολα μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 61' σουτ του Λάμπρου έξω από την μεγάλη περιοχή άουτ. Στο 67' μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Δόξα, όταν Κωστάνογλου πάσαρε στον Εμμανουηλίδη, ο οποίος σούταρε από κοντά, ο Παπαδόπουλος όμως ενστικτωδώς απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 83' σέντρα του Ζαχαριάδη από τα αριστερά και μονοκόμματο σουτ του Νικολαΐδη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου. Στο 88' κλασσική χαμένη ευκαιρία ξανά για την Δόξα, όταν ο Γίλης βρέθηκε τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, πέρασε και τον τερματοφύλακα του Ελευθεριακού και σχεδόν σε κενή εστία σούταρε, με την μπάλα να περνάει σύριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ελευθεριακού. Στο 90' σουτ του Καλουντάσι εκτός περιοχής, η μπάλα στα χέρια του Καράμπελα. Τελικό αποτέλεσμα 3-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 3η αγωνιστική των αγώνων play out της Α1' ΕΠΣΜ με αντίπαλο τον Αχιλλέα Τριανδρίας, αγώνας που θα το επόμενο Σαββατοκύριακο 18-19/3/2023, στο γήπεδο της Τριανδρίας. Η ημερομηνία και ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 13-3-2023 από την ΕΠΣΜ!

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 3-0
ΣΚΟΡΕΡ: Γίλης (17', 41'), Εμμανουηλίδης (45')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Φουστανάς Κ. (Τοροσιάδης Ν. - Αποστόλου Σ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ζαχαρίας Μαυρίδης
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης, Ζαχαριάδης, Τσιφούτης, Αντωνίου, Γιαννακάκης, Εμμανουηλίδης (81' Τσιτλαχίδης), Κωστάνογλου (77' Τζόλης), Καμπέρι (62' Νικολαΐδης), Γίλης, Παρούσης.
Ελευθεριακός (Βασίλης Καστανιώτης): Παπαδόπουλος, Τσιτηρίδης, Κουμαλάτσιος (80' Αλέξης), Ακούτας, Ζουμπούλης (46' Λάμπρου), Καρασαββίδης Ι., Φαρμάκης (46' Λούλα), Σέφα, Γυμνόπουλος (80' Δημηνάκης), Καρασαββίδης Χ. (65' Καλουντάσι), Σακκόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου