Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

ΜΠΑΡΑΖ: Αχιλλέας Τριανδρίας-Δόξα Πενταλόφου 2-1


Σοκ στο 94ο λεπτό της συνάντησης σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Τριανδρίας, καθώς ο τοπικός Αχιλλέας πέτυχε το τελικό 2-1 απέναντι στην Δόξα Πενταλόφου κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα. Ένα παιχνίδι που όλα έδειχναν ότι οι Πενταλοφίτες θα έπαιρναν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, τελικά αυτό δεν έγινε καθώς ο Αχιλλέας Τριανδρίας με την "χρυσή" αλλαγή του Πεκρίδη πέτυχε το νικητήριο τέρμα στην εκπνοή του αγώνα, βάζοντας έτσι γερές βάσεις για την παραμονή στην Α1' ενώ η Δόξα θέλει μόνο νίκη πλέον στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Στα του αγώνα τώρα η Δόξα στα πρώτα λεπτά μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 2' όταν το σουτ του Εμμανουηλίδη αποκρούσθηκε σε κόρνερ από τον Ζάχο. Στο 6' νέο σουτ και πάλι από τον Εμμανουηλίδη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 15' ο Γραμμένος εκτέλεσε κόρνερ για τον Αχιλλέα, ο Κοτινάκης έπιασε καρφωτή κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καράμπελα, κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 20' δυνατό σουτ του Τσέζμα εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 38' σουτ και πάλι του Τσέζμα έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα στα χέρια του Καράμπελα. Στο 43' δυνατό σουτ του Γίλη εκτός περιοχής, ο Ζάχος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 46' η Δόξα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γίλης. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση κι ευστόχησε, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ σε 1-1 για την Δόξα Πενταλόφου. Στο 52' δυνατό σουτ του Παρούση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Ζάχος ενστικτωδώς απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 60' σουτ του Τσέζμα μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καράμπελα. Δέκα λεπτά αργότερα (70') ο Γίλης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κατέληξε επικίνδυνα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Ζάχου. Στο 86' σουτ του Γραμμένου μέσα από την περιοχή, ο Καράμπελας μπλόκαρε τη μπάλα. Φτάνουμε στο 94ο λεπτό κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο, ο Πεκρίδης με ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καράμπελα γράφοντας το τελικό 2-1 για τον Αχιλλέα Τριανδρίας μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ο διαιτητής του αγώνα κ.Αραμπατζής με την σέντρα της Δόξας ταυτόχρονα σφύριξε και την λήξη του αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα 2-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 4η αγωνιστική των αγώνων play out της Α1' ΕΠΣΜ με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 26/3/2023, στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 20-3-2023 από την ΕΠΣΜ!

Το φύλλο αγώνος:
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Κοτινάκης (15'), Γίλης (46' πέν.), Πεκρίδης (90+4')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αραμπατζής Γ. (Αγγελόπουλος Κ. - Κουντουράς Ε.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος Εμμανουήλ
Αχιλλέας Τριανδρίας (Γιώργος Κεφαλάς): Ζάχος, Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος, Κοτινάκης, Παρθένης, Άντσος, Μαρνασίδης, Τσιμπέρης (76' Πεκρίδης), Τσέζμα, Γραμμένος, Νιολάκης (76' Τσάρτσαλης).
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης (73' Τσιτλαχίδης), Ζαχαριάδης, Τσιφούτης, Αντωνίου, Γιαννακάκης, Εμμανουηλίδης (62' Τζόλης), Κωστάνογλου (85' Γιάντσιος), Καμπέρι (73' Νικολαΐδης), Γίλης, Παρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου