Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Δόξα Πενταλόφου-ΠΑΟ Ξυλούπολης 2-3

 

Κατώτερη των περιστάσεων βρέθηκε σήμερα (12/2/22) το απόγευμα η Δόξα Πενταλόφου καθώς ηττήθηκε στο γήπεδο του Πενταλόφου από την αδιάφορη (βαθμολογικά) ομάδα του ΠΑΟ Ξυλούπολης με σκορ 2-3. Έτσι μετά από αυτό το αποτέλεσμα τελειώσαν οι ελπίδες της Δόξας για μία θέση στα μπαράζ ανόδου της Α1' διότι πλέον και μαθηματικά έχουν κριθεί όλα όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος, με την Δόξα να παραμένει για ακόμα μία φορά στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Α1' ΕΠΣΜ. Στο παιχνίδι τώρα και στο 20ο λεπτό η ομάδα της Ξυλούπολης κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σαπάνη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μυλώνας και από τα έντεκα βήματα έκανε το 0-1 για την Ξυλούπολη. Στο 25' εκτέλεση κόρνερ από τον Σουχασβίλι για την Δόξα, ο Σαπάνης πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι του Τεάζη και στην επαναφορά ο Τσιφούτης από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Πέντε λεπτά αργότερα (30') οι Πενταλοφίτες έφεραν το ματς στα ίσια, όταν ο Σουχασβίλι με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τεάζη, ισοφαρίζοντας το σκορ για την Δόξα σε 1-1. Στο 34' σουτ του Σερέτη από κοντά, ο Τεάζης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 38' σουτ του Παρούση από ευνοϊκή θέση, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 43' μεγάλη διπλή ευκαιρία για την Δόξα να περάσει μπροστά στο σκορ, όταν ο Αγγελής σέντραρε από τα δεξιά, ο Γιαννακάκης έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Τεάζης απέκρουσε ασθενώς τη μπάλα και στην επαναφορά νέο σουτ από τον Τσιφούτη, ο Τεάζης είπε και πάλι "όχι". Σκορ ημιχρόνου 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 62' δυνατό σουτ του Ιορδανίδη, ο Τεάζης με δυσκολία μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 74' και σε μία ανύποπτη φάση η Ξυλούπολη πέτυχε και δεύτερο τέρμα, όταν σε μια αντεπίθεση ο Κόλκος με ωραίο δυνατό σουτ από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καράμπελα αφού χτύπησε πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι. Ψυχρολουσία για τους Πενταλοφίτες όταν στο 82' ο Τσαλουκίδης ξεκίνησε μία "κούρσα" από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε έναν-έναν όλους τους ποδοσφαιριστές της Δόξας από την δεξιά πλευρά και με μία ωραία λόμπα έγραψε το 1-3 για τον ΠΑΟ Ξυλούπολης. Δύο λεπτά αργότερα (84') ο Σεΐζης με μία μεγάλη μπαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Σαπάνη κι αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τεάζη, μειώνοντας το σκορ για την Δόξα σε 2-3. Στο 88' μεγάλη ευκαιρία για την Ξυλούπολη να πετύχει και τέταρτο τέρμα, όταν ο Παναγιώτου βρέθηκε τετ α τετ με τον Καράμπελα αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα (96') ο Σουχασβίλι εκτέλεσε φάουλ σε καλή θέση για την Δόξα αλλά δυστυχώς η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ από δεξί δοκάρι του Τεάζη. Τελικό αποτέλεσμα 2-3. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ "Σταύρος Ρεπανάς" με αντίπαλο τον Ιωνικό Διαβατών, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 16-2-2022 και ώρα 15:00 μ.μ., στο γήπεδο των Διαβατών.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΠΑΟ ΞΥΛΟΥΠΟΛΗΣ 2-3
ΣΚΟΡΕΡ: Μυλωνάς (20' πέν.), Σουχασβίλι (30'), Κόλκος (74'), Τσαλουκίδης (82'), Σαπάνης (84')
ΔΟΚΑΡΙ: Σαπάνης (25')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μποζατζίδης Α. (Παπαδοπούλου Ζ. - Τσακιρόπουλος Α.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χάϊτας Γεώργιος
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης (77' Τσιτλαχίδης), Τζιώλης (57' Σεΐζης), Τσιφούτης, Νικολαΐδης, Αγγελής, Γιαννακάκης (57' Ιορδανίδης), Σαπάνης, Σερέτης, Παρούσης, Σουχασβίλι.
ΠΑΟ Ξυλούπολης (Ορέστης Αριστάδης): Τεάζης, Τσαλουκίδης, Κεραμιδόπουλος, Μυλωνάς, Σίμος, Δουλγερίδης, Ακασίδης (90' Κοντσές), Κουλιανού (71' Καλατζής), Αντωνιάδης (71' Δημητρακόπουλος Ο.), Κόλκος (82' Παναγιώτου), Τσισμαλίδης (90' Δημητρακόπουλος Α.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου