Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ΚΥΠΕΛΛΟ: Ιωνικός Ιωνίας-Δόξα Πενταλόφου 1-0


Τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου γνώρισε σήμερα (16/2/2022) το απόγευμα στο γήπεδο των Διαβατών η Δόξα Πενταλόφου καθώς ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον τοπικό Ιωνικό Ιωνίας. Έτσι η ομάδα του Ιωνικού θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση του θεσμού την ιστορική Αναγέννηση Επανομής. Να αναφέρουμε ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του 19χρονου αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού. Στο παιχνίδι τώρα ο Ιωνικός σχεδόν καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και σε μία από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε κατάφερε και κέρδισε το παιχνίδι, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Στο 9ο λεπτό του αγώνα η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν το σουτ του Σαπάνη από κοντά αποκρούσθηκε σε κόρνερ από τους αμυντικούς του Ιωνικού. Στο 13' δυνατό σουτ του Κολέτσι εκτός περιοχής άουτ. Στο 17' ο Κολέτσι εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της Δόξας και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καράμπελα, κάνοντας έτσι το 1-0 για τον Ιωνικό που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 61' η Δόξα μένει με 10 ποδοσφαιριστές στο αγωνιστικό χώρο λόγω υπερβολικής απόφασης του διαιτητή κ.Γιαννακού να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον έμπειρο αμυντικό της Δόξας Γιάννη Σαπάνη, δυσκολεύοντας έτσι ακόμη περισσότερο τους Πενταλοφίτες να μπορέσουν τουλάχιστον να ισοφαρίσουν το παιχνίδι. Στο 75' εκτέλεση φάουλ του Σουχασβίλι για την Δόξα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Τσοτουλίδη. Στο 86' κεφαλιά του Μήτσικα, ο Καράμπελας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 90' δυνατό σουτ του Νικολαΐδη εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε παράλληλα ελάχιστα άουτ από την εστία του Τσοτουλίδη. Στο 94' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ενοχίδης για την ομάδα του Ιωνικού. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 14η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο την Αναγέννηση Χαλκηδόνας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 20-2-2022 και ώρα 11:30 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Κολέτσι (17')
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: Σαπάνης (61'), Ενοχίδης (94')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γιαννακός Γ. (Κουφός Α. - Χατζηβασιλείου Β.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κουρκουνάσιος Πέτρος
Ιωνικός Ιωνίας (Εμιλιάνο Χαλιλάι): Τσοτουλίδης, Αμπαζάι (90' Σκέμπης Κ.), Μαργαρίτης, Κακοτρίχης, Λιόντας, Χατζηαντωνίου, Κατσαμακίδης, Τσακίρης (84' Ενοχίδης), Κολέτσι (90' Λικέρι), Ελληνίδης (68' Βογιατζής), Μούργια (84' Μήτσικας).
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης, Τσιτλαχίδης, Ιορδανίδης (λ.τρ. 19' Καρυπίδης/ 71' Σεΐζης), Νικολαΐδης, Αγγελής (83' Σερέτης), Γιαννακάκης, Σαπάνης, Τσιφούτης, Παρούσης, Σουχασβίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου