Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Δόξα Πενταλόφου-Αναγέννηση Χαλκηδόνας 0-2



Σε ένα τελείως αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, η Δόξα Πενταλόφου υποχρεώθηκε σε ήττα σήμερα το πρωί στον Πεντάλοφο από την Αναγέννηση Χαλκηδόνας με σκορ 0-2. Οι δύο ομάδες θα ανανεώσουν και την καινούργια σεζόν την παρουσία τους στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΜ την Α1' καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες play out λόγω της αποχώρησης της Θύελλας Περιστερώνα από το πρωτάθλημα. Να αναφέρουμε ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του 19χρονου αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού ενώ τιμήθηκε επίσης και ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής που πρόσφερε τα μέγιστα στην Δόξα Πενταλόφου για πάνω από 17 χρόνια και δεν είναι άλλος από τον έμπειρο αμυντικό Γιάννη Σαπάνη, ο οποίος αποφάσισε να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην ομάδα του χωριού του σε ηλικία 40 ετών, έχοντας μια 25χρονη ποδοσφαιρική καριέρα στα ερασιτεχνικά και όχι μόνο γήπεδα. Στο παιχνίδι τώρα και στο 10ο λεπτό ο Παρούσης εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, ο Αγγελίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 17' κάθετη μπαλιά του Αγγελή στον Αγγελίδη και σουτ του τελευταίου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοσκινά. Στο 26' η Χαλκηδόνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μπάλιος με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ από τα αριστερά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκρέκου, κάνοντας έτσι το 0-1 για την Αναγέννηση. Στο 38' δυνατό σουτ του Αγγελίδη εκτός περιοχής, η μπάλα στα χέρια του Κοσκινά. Στο 43' ο Ζαρμπής σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, ο Γκρέκος αρχικά απέκρουσε και στη συνέχεια μπλόκαρε τη μπάλα. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52' δυνατό σουτ από προσπάθεια του Φώτου, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 63' και από αμυντικό λάθος της Δόξας, ο έμπειρος Γιώργος Τσαλώνης με προβολή έκανε το 0-2 για την Αναγέννηση Χαλκηδόνας. Στο 68' σουτ του Παρούση εκτός περιοχής, ο Κοσκινάς εύκολα μπλόκαρε τη μπάλα. Δέκα λεπτά αργότερα (78') δυνατό σουτ του Σερέτη από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κοσκινά. Στο 83' δυνατό σουτ του Ζαρμπή από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Καράμπελας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 89' δυνατό σουτ του Σουχασβίλι εκτός περιοχής, ο Κοσκινάς αποσόβησε για ακόμη μία φορά τον κίνδυνο για την εστία του. Τελικό αποτέλεσμα 0-2.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ 0-2
ΣΚΟΡΕΡ: Μπάλιος (26'), Τσαλώνης (63')
ΔΟΚΑΡΙ: Αγγελίδης (17')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Λάμπρου Λ. (Κακλίδης Ν. - Σακελλαρίου Π.)
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Γκρέκος (57' Καράμπελας), Σαρίκης, Μενεξές (57' Σερέτης), Σεΐζης, Τζιώλης, Νικολαΐδης, Γιαννακάκης, Αγγελίδης (57' Τσιφούτης), Σουχασβίλι, Παρούσης, Αγγελής (35' Σπανίδης).
Αναγέννηση Χαλκηδόνας (Βασίλης Καστανιώτης): Κοσκινάς, Καλυβιώτης (57' Ταρταμπούκας), Ανθόπουλος, Χαριζάνης, Καπρίλης, Παπαδημητρίου (46' Καρέντζος), Ζαρμπής, Τζίμας, Φώτος, Τσαλώνης, Μπάλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου