Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Δόξα Πενταλόφου-Θύελλα Περιστερώνα 2-1



Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α1' πήρε σήμερα το πρωί στον Πενταλόφο η τοπική Δόξα, καθώς κέρδισε με ολική ανατροπή την ομάδα της Θύελλας Περιστερώνα με σκορ 2-1. Οι Πενταλοφίτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και με δύο πολύ όμορφα τέρματα να πάρουν τους 3 πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο τώρα και στο 15ο λεπτό δυνατό σουτ του Σουχασβίλι από το ύψος της περιοχής άουτ. Στο 25' μεγάλη ευκαιρία για την Περιστερώνα, όταν ο Μπακαρόπουλος έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Μέτκαρης πλάσαρε από κοντά αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία του Καράμπελα. Στο 34' εκτέλεση φάουλ για την Δόξα με τον Σουχασβίλι, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 38' εκτέλεση φάουλ από τον Παρούση και κοντινή κεφαλιά του Νικολαΐδης, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κακουλίδη. Δύο λεπτά αργότερα (40') και μετά από αμυντική αδράνεια της Δόξας, ο Τσαούσης με ένα δυνατό ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καράμπελα, κάνοντας έτσι το 0-1 για την Θύελλα Περιστερώνα που ήταν και σκορ ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο παιχνίδι και μόλις στο 51' ο Αγγελίδης έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Σερέτη κι αυτός με πλάσε ισοφάρισε το παιχνίδι για την Δόξα σε 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα (61') οι Πενταλοφίτες έκαναν την ολική ανατροπή στο σκορ, όταν ο Παρούσης έβγαλε ωραία συρτή σέντρα από τα αριστερά και ο Τζιώλης με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή, έγραψε το 2-1 για την Δόξα Πενταλόφου. Στο 84' πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα να κλειδώσει την υπόθεση νίκη και να πετύχει ένα τρίτο τέρμα, όταν Αγγελίδης έβγαλε κάθετη πάσα στον Παρούση, αυτός σέντραρε συρτά προς τον αμαρκάριστο Σερέτη αλλά το σουτ του τελευταίου αποκρούστηκε ενστικτωδώς σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα Κακουλίδη. Στο 89' του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπακαρόπουλος για την ομάδα της Περιστερώνας. Τελικό αποτέλεσμα 2-1.  Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ξυλούπολης, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27-11-2021 και ώρα 15:00 μ.μ., στο γήπεδο της Ξυλούπολης.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Τσαούσης (40'), Σερέτης (51'), Τζιώλης (61')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Μπακαρόπουλος (89')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αγρίμης Χ. (Νικολαΐδης Κ. - Νατσιόπουλος Β.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος Γεώργιος του Ελευθερίου
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σαρίκης, Σεΐζης, Σαπάνης, Νικολαΐδης, Τσιφούτης, Γιαννακάκης, Αγγελής (λ.τρ. 13' Αγγελίδης), Σερέτης, Παρούσης (90' Σκέμπης), Σουχασβίλι (λ.τρ. 41' Τζιώλης).
Θύελλα Περιστερώνα (Φώτης Γουνιώτης): Κακουλίδης, Παρούτογλου (82' Κολιός), Τσαούσης, Γαλόπουλος, Γκιάτας, Χαϊδευτός, Μιχαλάς (66' Ελευθερόπουλος), Παπαδόπουλος Τ., Μέτκαρης, Μπακαρόπουλος, Μαραγκός (60' Νομικός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου