Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Δόξα Πενταλόφου-Κεραυνός Ωραιοκάστρου 1-1


 


Ισόπαλο έληξε σήμερα το πρωί στον Πεντάλοφο το τοπικό ντέρμπι του Δήμου Ωραιοκάστρου, εκεί όπου η τοπική Δόξα και Κεραυνός Ωραιοκάστρου έμειναν για 90 λεπτά στο ισόπαλο σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με ένα γκολ από τα "αποδυτήρια", καθώς μόλις στο 2' ο Τσεβρεντζής με ωραίο δυνατό σουτ έκανε το 0-1 για τον Κεραυνό. Η απάντηση ήταν άμεση από πλευράς Δόξας, όταν στο 9ο λεπτό ο Αγγελής με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Στο 23' δυνατό σουτ του Ζιγκόλη, ο Καράμπελας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 29' εκτέλεση φάουλ από τον Σουχασβίλι και κεφαλιά του Σαπάνη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 44' χάθηκε η πιο μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Παρούσης βρέθηκε σε φάση τετ α τετ με τον Σεβαστίδη, αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε δύσκολα με διπλή προσπάθεια ο Σεβαστίδης σχεδόν πάνω από την τελική γραμμή. Σκορ ημιχρόνου 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, με την ομάδα του Ωραιοκάστρου να τελειώνει το παιχνίδι με 9 ποδοσφαιριστές λόγω δύο αποβολών. Στο 56' δυνατό σουτ από το Κωστάνογλου, ο Καράμπελας σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 63' αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κορδοκούζης για τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Στο 72' μακρινό ευθύβολο σουτ του Τζώλη, η μπάλα στα χέρια του Σεβαστίδη. Στο 90' αποβλήθηκε επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την ομάδα του Κεραυνού, ο έμπειρος Γιάννης Σαββίδης. Τελικό αποτέλεσμα 1-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον Ιωνικό Ιωνίας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 14-11-2021 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο των Διαβατών.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: Τσεβρεντζής (2'), Αγγελής (9')
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: Κορδοκούζης (63'), Σαββίδης (90')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γιαννακός Γ. (Χατζηβασιλείου Β. - Παπαδόπουλος Θ.)
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σκέμπης Κ. (75' Σαρίκης), Τζιώλης, Τσιτλαχίδης, Σαπάνης, Νικολαΐδης (83' Αγγελίδης), Γιαννακάκης (83' Σεΐζης), Αγγελής, Σερέτης (62' Πότσι), Παρούσης, Σουχασβίλι.
Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Νίκος Μίντης): Σεβαστίδης, Μιχαηλίδης, Σκέμπης Ν., Ευθυμιάδης Θ., Μακρόπουλος (λ.τρ. 31' Κορδοκούζης), Σαββίδης, Τσεβρεντζής Α. (62' Τάσιος), Κωστάνογλου, Ζιγκόλης, Χατζηαγοράκης Χ. (76' Μηνάς), Καμενίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου