Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΜΑΣ Αγχιάλου-Δόξα Πενταλόφου 0-5

 


Επιβλητικό πέρασμα έκανε σήμερα (17/11/2021) το μεσημέρι στην Αγχίαλο η Δόξα Πενταλόφου, καθώς κέρδισε τον τοπικό ΜΑΣ Αγχιάλου με το εντυπωσιακό 0-5 και πέρασε στην Γ' φάση του θεσμού του Κυπέλλου ΕΠΣΜ. Οι Πενταλοφίτες παρότι έπαιξαν και με ορισμένες απουσίες, έκαναν ίσως το καλύτερο τους φετινό παιχνίδι και αν ήταν πιο ουσιαστικοί στις πολλές κλασσικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν (Παρούσης 5 φάσεις, Σερέτης 2 φάσεις, Γιαννακάκης 2 φάσεις, Τσιφούτης 2 φάσεις), θα μιλούσαμε για ένα "αστρονομικό" σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 27' η Δόξα άνοιξε τον "χορό" των γκολ, όταν ο Παρούσης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, κάνοντας έτσι το 0-1. Στο 43' διπλασιάστηκαν τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Τσιφούτης με προβολή έγραψε το 0-2 για την Δόξα που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο επιθετικός μονόλογος της Δόξας συνεχίστηκε, πετυχαίνοντας ακόμα τρία ωραία τέρματα. Στο 49' οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη και τελευταία φορά την εστία της Δόξας, όταν το σουτ του Σαράντη Λ. μετά από καραμπόλα βρήκε το δοκάρι της εστίας του Γκρέκου. Στο 56' ο Τζιώλης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Δέκα λεπτά αργότερα (66') ο Αγγελίδης έπιασε ωραίο δυνατό σουτ, ο Φωτιάδης δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του και να γίνει το 0-4 για την Δόξα Πενταλόφου. Στο 72' δοκάρι για την Δόξα αυτή τη φορά από σουτ του Τσιφούτη. Στο 80ο λεπτό του αγώνα η Δόξα ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της πετυχαίνοντας ακόμη ένα τέρμα, όταν ο Σπανίδης με πλασέ (μετά από σέντρα του Αγγελίδη) διαμόρφωσε το τελικό 0-5, σφραγίζοντας την πρόκριση της Δόξας Πενταλόφου στην Γ' φάση του Κυπέλλου. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο την Θύελλα Περιστερώνα, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21-11-2021 και ώρα 11:30 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΜΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-5
ΣΚΟΡΕΡ: Παρούσης (27' πέν.), Τσιφούτης (43'), Τζιώλης (56'), Αγγελίδης (66'), Σπανίδης (80')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Σαράντης Λ. (49'), Τσιφούτης (72')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Βερβέρης Λ. (Ματσιάς Ν. - Κουντουράς Ε.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σεμερτζής Σωτήριος
ΜΑΣ Αγχιάλου (Δημήτρης Σαράντης): Φωτιάδης, Δαλκίδης, Πετσάκου, Παπαδόπουλος Φ., Ιβανάι, Ραυτόπουλος, Ιωάννου Σ., Αθανασίου, Ιωάννου Ι., Σαράντης Λ., Κούπι (46' Σαράντης Δ.).
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Γκρέκος (59' Καράμπελας), Σεΐζης, Τζιώλης, Σαρίκης, Νικολαΐδης, Γιαννακάκης, Τσιφούτης, Αγγελίδης, Σερέτης (59' Σπανίδης), Παρούσης, Σουχασβίλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου