Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Α.Ε. Ευόσμου-Δόξα Πενταλόφου 4-1

 

Πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις την φετινή σεζόν, η Δόξα Πενταλόφου γνώρισε δίκαια την ήττα σήμερα το πρωί στον Εύοσμο από την ανώτερη ΑΕ Ευόσμου με σκορ 4-1. Οι Πενταλοφίτες δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού καθώς η ΑΕ Ευόσμου επικρατούσε από τα πρώτα λεπτά σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, πετυχαίνοντας έτσι μία ευρεία νίκη. Στο παιχνίδι τώρα και μόλις στο 6' η ΑΕ Ευόσμου άνοιξε το σκορ με πλασέ του Ντόκου, έπειτα από μπαλιά του Σιαμπιασβίλι. Σαν να μην έφτανε αυτό τέσσερα λεπτά αργότερα (10'), ο Ντόκου με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους, έπειτα από σέντρα του Κυριακίδη. Στο 22' δυνατή κεφαλιά του Κυριακίδη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 25' μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Πότσι πλάσαρε τον Μαλιάτσο, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε τελευταία στιγμή πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς του Ευόσμου. Στο 27' σουτ του Καρανδρέα εκτός περιοχής άουτ. Στο 30' δυνατό σουτ του Θωμαΐδη, ο Καράμπελας απέκρουσε ενστικτωδώς. Τέσσερα λεπτά αργότερα (34') ο Σταυρακάκης εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Καμπέρι και με κοντινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για την Ένωση. Σκορ ημιχρόνου 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48ο λεπτό η Δόξα κατάφερε να μειώσει το σκορ, όταν ο Σουχασβίλι εκτέλεσε φάουλ και ο Νικολαΐδης με κοντινή κεφαλιά μείωσε σε 3-1. Άμεση απάντηση για τους Ευοσμίτες στο 50', όταν ο Καρανδρέας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο Γ' του Καράμπελα, κάνοντας έτσι το 4-1. Έπειτα το παιχνίδι δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, με την ΑΕ Ευόσμου να έχει την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του παιχνιδιού, χάνοντας παράλληλα και κάποιες σημαντικές φάσεις για περισσότερα τέρματα αλλά ο Καράμπελας απέκρουσε εντυπωσιακά τα σουτ του Ντόκου στο 80', του Ζουμπούλη στο 84' και του Καμπέρι στο 89'. Τελικό αποτέλεσμα 4-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΕΠΣΜ-Α' ομίλου με αντίπαλο τον συνδημότη Κεραυνό Ωραιοκάστρου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 7-11-2021 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
Α.Ε. ΕΥΟΣΜΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 4-1
ΣΚΟΡΕΡ: Ντόκου (6', 10'), Σταυρακάκης (34'), Νικολαΐδης (48'), Καρανδρέας (50')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Χατζηβασιλείου Ι. (Μποζαντζίδης Δ. - Κορώνας Χ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Καρτάλης Γεώργιος
Α.Ε. Ευόσμου (Κώστας Κορμαρής): Μαλιάτσος, Κυριακίδης (75' Κυρίτσης), Σαμπιασβίλι Λ., Κώτσιας (46' Βουτσάς), Ζουμπούλης, Κουλάκου (46' Ανδρεανίδης), Ντόκου, Σταυρακάκης (63' Αποστόλου), Καμπέρι, Καρανδρέας, Θωμαΐδης (63' Μακρής Κ.).
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σεΐζης, Γιαννακάκης, Τσιτλαχίδης, Σαπάνης, Νικολαΐδης, Αγγελίδης, Σκέμπης (85' Πουμπουρίδης), Πότσι, Σουχασβίλι (75' Σπανίδης), Παρούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου