Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Δόξα Πενταλόφου-Καμπανιακός 2-4


Την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1' γνώρισε σήμερα το πρωί στον Πεντάλοφο η τοπική Δόξα από την έμπειρη ομάδα του Καμπανιακού Χαλάστρας με σκορ 2-4. Να αναφέρουμε ότι η Δόξα στάθηκε πάρα πολύ καλά καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, πιέζοντας ακόμη και για την ισοφάριση όταν ήταν το σκορ στο 2-3, έχοντας απέναντι της έναν δύσκολο και δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Καμπανιακός που θέλει φέτος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο του στην Γ' Εθνική κατηγορία. Στο παιχνίδι τώρα και κάτω από δυνατό αέρα που επικρατούσε στον Πεντάλοφο στο 10' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι την εστία της Δόξας, όταν ο Ξανθόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Καράμπελα αλλά το σουτ που επιχείρησε το απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Δόξας. Στο 24' απάντηση από πλευράς των γηπεδούχων, όταν ο Παρούσης σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, με τον Μπαϊμάκη να μπλοκάρει την μπάλα. Νέα μεγάλη φάση για την Δόξα με πρωταγωνιστή και πάλι τον Παρούση, όταν έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπαϊμάκη. Στο 30' σουτ του Χατζηβασιλειάδη από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα άουτ από την εστία του Καράμπελα. Τρία λεπτά αργότερα (33') ο Ξανθόπουλος κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Σεΐζη. Ο Ξανθόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και από τα έντεκα βήματα έκανε το 0-1 για τον Καμπανιακό, παρόλο που ο Καράμπελας έπεσε πολύ σωστά και παραλίγο να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 40ο λεπτό ο Καμπανιακός πήρε αέρα δύο τερμάτων, όταν ο Χαρίσης εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της Δόξας και με ωραίο σουτ από του ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 0-2 για την ομάδα της Χαλάστρας. Στο 44' η Δόξα κατάφερε και μείωσε το σκορ, όταν ο Παρούσης με ωραία προσωπική ενέργεια από τα αριστερά, έπιασε δυνατό σουτ με την μπάλα να βρίσκει στον Μαγούλα και να καταλήγει στα δίχτυα του Καμπανιακού. Σκορ ημιχρόνου 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες πίεσαν αρκετά για την ισοφάριση καθώς το παιχνίδι για αρκετή ώρα ήταν στο 2-3 αλλά δεν τελικά δεν τα κατάφερε. Στο 50' δυνατό σουτ του Χαρίση εκτός περιοχής, ο Καράμπελας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 53' και σε μία ανύποπτη φάση ο Τάνγκου με προβολή έκανε το 1-3 για τον Καμπανιακό. Στο 55' πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα με τον Αγγελή να βγαίνει τετ α τετ με τον Κελετζή αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα του Καμπανιακού. Τρία λεπτά αργότερα (58') οι Πενταλοφίτες κέρδισαν πέναλτι από επαφή χεριού των αντιπάλων. Ο Παρούσης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, μειώνοντας εκ νέου το σκορ σε 2-3 αυτή τη φορά. Έπειτα η Δόξα όπως είπαμε και πριν προσπάθησε για να πετύχει την ισοφάριση σε 3-3 αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Στο 81' σουτ του Ξανθόπουλου εκτός περιοχής άουτ. Στα χασομέρια του αγώνα (93') ο Μαντζιούνης εκμεταλλεύτηκε κι αυτός άλλο ένα αμυντικό λάθος των γηπεδούχων και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 2-4. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1' κατηγορίας ΕΠΣΜ με αντίπαλο την ΑΕ Ευόσμου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 31-10-2021 και ώρα 11:00 π.μ., στο πλαστικό γήπεδο του Ευόσμου (Μαρόκο).

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-4
ΣΚΟΡΕΡ: Ξανθόπουλος (33' πέν.), Χαρίσης (40'), Μαγούλας (44' αυτ.), Τάνγκου (53'), Παρούσης (58' πέν.), Μαντζιούνης (93').
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μιχούλιας Μ. (Παπαδόπουλος Ηλ. - Τοροσιάδης Ν.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μεταξάς Ιωάννης
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σεΐζης, Τζιώλης (λ.τρ. 62' Τσιφούτης), Τσιτλαχίδης, Νικολαΐδης, Σαρίκης, Γιαννακάκης (88' Πουμπουρίδης), Αγγελής, Πότσι, Σουχασβίλι, Παρούσης.
Καμπανιακός (Ηλίας Σαπάνης): Μπαϊμάκης (λ.τρ. 39' Κελετζής), Παπάζογλου, Αλμπάνης (59' Ρακαβίνας), Μαγούλας, Χριστοδουλίδης, Δάλλας Γ. (46' Κοπάτσι Άλντι), Ξανθόπουλος Μ., Καρατζάογλου, Χατζηβασιλειάδης (λ.τρ. 77' Μαντζιούνης Π.), Χαρίσης, Τάνγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου