Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

ΚΥΠΕΛΛΟ: Δόξα Πενταλόφου-Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης 2-1


 

Την πρόκριση στην επόμενη (Β') φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ εξασφάλισε σήμερα το πρωί στο λασπωμένο γήπεδο Πενταλόφου η τοπική Δόξα Πενταλόφου, καθώς κέρδισε κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες και συνεχή βροχόπτωση την ιστορική ομάδα του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης με σκορ 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Στο 10' δυνατό σουτ του Νικολαΐδη εκτός περιοχής, η μπάλα αποκρούστηκε σε κόρνερ από τους αμυντικούς του Θερμαϊκού. Στο 17' σουτ του Σουχασβίλι από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Πλάνου. Στο 22' εκτέλεση φάουλ για την Δόξα με τον Σουχασβίλι, ο Σαπάνης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πλάνου. Στο 27' ο Σουχασβίλι έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Πότσι από κοντά έπιασε δυνατή κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Πλάνου και εν συνεχεία άουτ. Δώδεκα λεπτά αργότερα (38') οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Σουχασβίλι εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα και ο έμπειρος Γιάννης Σαπάνης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πλάνου κάνοντας έτσι το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις μπροστά στα καρέ των δύο αντιπάλων, διότι η βροχή ήταν ασταμάτητη εκείνη την ώρα στον Πεντάλοφο και το γήπεδο είχε γίνει στην κυριολεξία ένας "βούρκος", με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Στο 55ο λεπτό η Δόξα διπλασίασε τα τέρματα της, όταν ο Πάρουσης έβγαλε κάθετη πάσα για τον Πότσι κι αυτός με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 73' οι "Σιδηροδρομικοί" μπήκαν ξανά στο παιχνίδι, όταν ο Βασίλης Φέμι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ μείωσε το σκορ σε 2-1 για τον Θερμαϊκό. Στο 75' σέντρα του Γιαννακάκη από τα δεξιά και κεφαλιά του Πότσι, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 76' σουτ του Παρούση από τα αριστερά, ο Πλάνος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 83ο λεπτό του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την Δόξα ο Γιάννης Σαπάνης. Τελικό αποτέλεσμα 2-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος πλέον της Α1 κατηγορίας ΕΠΣΜ με αντίπαλο τον ισχυρό Καμπανιακό Χαλάστρας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 17-10-2021 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Σαπάνης (38'), Πότσι (55'), Φέμι (73')
ΔΟΚΑΡΙ: Πότσι (27')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Σαπάνης (83')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Καπρέτσος Κ. (Τυριακίδης Μ. - Στάγκος Δ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χάϊτας Γεώργιος
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σεΐζης (60' Σκέμπης), Τζιώλης, Τσιτλαχίδης, Σαπάνης, Σαρίκης, Γιαννακάκης (86' Σπανίδης), Νικολαΐδης, Πότσι (86' Τάκης), Σουχασβίλι (60' Αγγελής), Παρούσης (78' Πουμπουρίδης).
Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης (Μαρίνος Τζιότζιος): Πλάνος, Κυριακού, Κουντουρής, Γκούνιος (54' Φέμι), Παυλίδης, Τερζούδης, Κιτσούκης Χ., Κορμαρής Δ. (80' Πολίτης Κ.), Αλημπαρούτης, Χατζηλούδης, Ντεμολάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου