Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Οδυσσέας Κορδελιού 5-1

Νίκη με ευρύ σκορ πέτυχε σήμερα (12/9/21) το απόγευμα η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας την ομάδα του Οδυσσέα Κορδελιού με το επιβλητικό 5-1. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Πενταλοφίτες να χάνουν παράλληλα και αρκετές ευκαιρίες για ένα ακόμα μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 15' η Δόξα προηγήθηκε στο σκορ, όταν ο Σεΐζης έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Αγγελής με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 36' ο Αγγελίδης έβγαλε κάθετη πάσα στον Πότσι κι αυτός με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55ο λεπτό οι Κορδελιώτες μείωσαν το σκορ σε 2-1 με σκόρερ τον Σπυρίδη. Στο 64' η Δόξα είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι από τον Καρυπίδη. Στο 79' ο Πετριανίδης με πλασέ εντός περιοχής έκανε το 3-1 για την Δόξα Πενταλόφου. Δύο λεπτά αργότερα (81') ο Πουμπουρίδης με ωραίο σουτ από τα αριστερά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 για τους Πενταλοφίτες. Στο 86' ο έμπειρος Γιάννης Σαπάνης με κοντινό σουτ από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-1 για την Δόξα Πενταλόφου. 

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την Δόξα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15-9-2021 και ώρα 18:15 μ.μ., με αντίπαλο τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σεΐζης, Σαρίκης, Σκέμπης, Σαπάνης, Τσιφούτης, Νικολαΐδης, Παρούσης, Πότσι, Αγγελής, Αγγελίδης.
Ακόμη έπαιξαν και οι: Τάκης, Πετριανίδης, Πουμπουρίδης, Καρυπίδης, Σπανίδης, Καραπέτοβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου