Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΥΠΕΛΛΟ: Δόξα Πενταλόφου-Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νεάπολης 0-1



 Με το αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Δόξα Πενταλόφου καθώς ηττήθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο της από την νεανικότατη ομάδα της Ακαδημίας Νεάπολης με σκορ 0-1, για την 1η αγωνιστική της Α' φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΜ. Οι Πενταλοφίτες αν και βρέθηκαν από νωρίς σχετικά πίσω στο σκορ δεν κατάφεραν να πετύχουν ένα τέρμα που θα τους έδινε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 7ο λεπτό η Δόξα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Αγγελής βγήκε μόνος τετ α τετ με τον Καζέλη αλλά το σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Νεάπολης. Έξι λεπτά αργότερα (13') οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κυριακίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος που δημιουργήθηκε στην άμυνα της Δόξας και με πλασέ έκανε το 0-1 για την Νεάπολη. Στο 24' σουτ του Αγγελή, ο Καζέλη μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 32' δυνατό σουτ από πλάγια του Αγγελή, η μπάλα πέρασε άουτ. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50ο λεπτό η Ακαδημία Νεάπολης έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του σκόρερ Σιαγλή με απευθείας κόκκινη κάρτα. Έπειτα η Δόξα παρότι είχε και το αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ της, η ομάδα της Νεάπολης θα μπορούσε σε 2-3 τρεις περιπτώσεις να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας Καράμπελας με σωστές επεμβάσεις κράτησε το σκορ στο 1-0. Στο 84' σέντρα του Μενεξέ από τα αριστερά και πλασέ το Καρυπίδη από κοντά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Καζέλη. Στο 89ο λεπτό η Δόξα χάνει ίσως την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όταν ο Γιάννης Σαπάνης με κεφαλιά-πάσα βρήκε ολομόναχο τον Αγγελή στα δεξιά, ο δεύτερος έπιασε πολύ δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι καθώς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Καζέλη. Τελικό αποτέλεσμα 0-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 2η αγωνιστική της Α' φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΜ με αντίπαλο την Νίκη Ευκαρπίας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2-10-2021 και ώρα 16:30 μ.μ., στο γήπεδο της Ευκαρπίας.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: Κυριακίδης (13')
ΔΟΚΑΡΙ: Αγγελής (89')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Σιαγλής (50')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Τικόζογλου Κ. (Παλάσκας Δ. - Αγγελόπουλος Κ.)
Δόξα Πενταλόφου (Άκης Στεφανόπουλος): Καράμπελας, Σεΐζης (75' Μενεξές), Σαρίκης, Σκέμπης, Σαπάνης, Γιαννακάκης, Πουμπουρίδης (80' Τάκης), Τσιφούτης, Αγγελής, Παρούσης, Καρυπίδης.
Ακαδημία Νεάπολης (Δημήτρης Γκούντας): Καζέλης, Παναγιώτου, Μαργαριτίδης, Μαρμαράς, Μητρολίδης, Ιωακειμίδης (70' Κοκκινέλης), Μαργαρίτης (86' Μουρατίδης), Σιαγλής, Οργιανέλης (70' Λαγός), Τσαλκιτζής, Κυριακίδης (58' Αϊναλής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου