Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Δόξα Πενταλόφου-Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου 3-2



Ακατάλληλο ματς για.. καρδιακούς διεξήχθη σήμερα (23/2) το πρωί στον Πεντάλοφο, εκεί όπου η τοπική Δόξα είχε τα ψυχικά αποθέματα παρότι αγωνιζόμενη με 10 ποδοσφαιριστές να πάρει μια τεράστια νίκη στο φινάλε με σκορ 3-2 απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλοχωρίου. Στο πρώτο ημίχρονο τώρα και στο 16' ο Αραμπατζούδης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, ο Σαρηγιαννίδης με τα ακροδάχτυλα κατάφερε να αποκρούσει δύσκολα τη μπάλα. Στο 22' εκτέλεση φάουλ από τον Καρατζίδη αυτή τη φορά για το Καλοχώρι, ο Σταματάκης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 29' η Δόξα πήρε "κεφάλι" στο σκορ, όταν ο Αραμπατζούδης εκτέλεσε κόρνερ από την δεξιά πλευρά και ο Τσιφούτης με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαρηγιαννίδη, κάνοντας έτσι το 1-0. Στο 35' εκτέλεση κόρνερ και πάλι από τον Αραμπατζούδη για την Δόξα, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα παικτών επικίνδυνα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα (40') οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια, όταν ο Γκιάτας εκτέλεσε κόρνερ για το Καλοχώρι και ο Χύσα με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ σε 1-1. Στο 44' σουτ εκτός περιοχής από τον Χύσα, η μπάλα πέρασε άουτ. Σκορ ημιχρόνου 1-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47' σουτ του Τσιφούτη εκτός περιοχής, ο Σαρηγιαννίδης σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 57' η Δόξα κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Κιτσούκη από τον τερματοφύλακα του Καλοχωρίου Σαρηγιαννίδη. Ο Αραμπατζούδης ανέλαβε την εκτέλεση και με δυνατό σουτ έγραψε 2-1 για τους γηπεδούχους. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση καθώς στο 65' κατάφεραν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο να ισοφαρίσουν για δεύτερη φορά το σκορ, όταν ο Γκιάτας εκτέλεσε κόρνερ και ο Σταματάκης αφύλαχτος μέσα στην περιοχή με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-2 για το Καλοχώρι. Στο 68' ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Τσιφούτη για την Δόξα ως οφσάιντ όπως ισχυρίστηκε λανθασμένα ο διαιτητής του αγώνα κ.Μαρόπουλος. Στο 72' εκτέλεση φάουλ για την Δόξα με τον Αραμπατζούδη, ο Τσιφούτης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα (77') η Δόξα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σκέμπη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή κ.Μαρόπουλο. Φτάνουμε στα χασομέρια του αγώνα (90') και η Δόξα κερδίζει κόρνερ από την αριστερή πλευρά. Ο έμπειρος Χρήστος Αραμπατζούδης εκτέλεσε για ακόμη μία φορά το κόρνερ, η μπάλα μετά από την αμυντική αδράνεια του Καλοχωρίου έφτασε στον Χάρη Κιτσούκη, ο οποίος με δυνατό πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαρηγιαννίδη, κάνοντας έτσι 3-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Τελικό αποτέλεσμα 3-2. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΜΑΣ Αγχιάλου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 29-2-2020 και ώρα 15:30 μ.μ., στο γήπεδο της Αγχιάλου.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 3-2
ΣΚΟΡΕΡ: Τσιφούτης (29'), Χύσα (40'), Αραμπατζούδης (57' πέν.), Σταματάκης (65'), Κιτσούκης (90')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Σκέμπης (77')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μαρόπουλος Ν. (Λεζάης Δ. - Μπότος Χ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σεμερτζής Σωτήριος
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Βαλσαμής, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Κάνι, Κιτσούκης, Τσιτλαχίδης, Πουμπουρίδης, Τσιφούτης, Μελάς (84' Γρούτκας).
Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου (Βασίλης Σταυριανίδης): Σαρηγιαννίδης, Κωτσούλας (89' Νατσίδης), Καρατζίδης, Τσαμπαλάκης, Κοντογιώργης Π., Γιάννος, Γκιάτας (87' Καζαντζίδης), Χύσα, Ντεμίρι (70' Χαντζιάρας), Τσούλε, Σταματάκης (86' Κωτούλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου