Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Δόξα Πενταλόφου-Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης 2-1



Την νίκη στο φινάλε του αγώνα πήρε σήμερα (9/2) το πρωί στο γήπεδο της η Δόξα Πενταλόφου, η οποία κέρδισε την ιστορική ομάδα του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης με σκορ 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 4ο λεπτό οι Πενταλοφίτες απείλησαν πρώτοι την εστία του Πλάνου, όταν ο Τσιτλαχίδης έπιασε δυνατό σουτ εντός περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Πλάνου. Στο 11' δυνατό σουτ του Αρσενίδη από τα αριστερά, ο Ξανθόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Στο 16' μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, όταν ο Τσιτλαχίδης από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε δυνατό σουτ, ο Πλάνος απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά νέο κοντινό σουτ του Αραμπατζούδη, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 19' εκτέλεση φάουλ του Βαλσαμή, ο Πλάνος μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 31' δυνατό ευθύβολο σουτ από τον Τσιφούτη, η μπάλα αποκρούστηκε από τους αμυντικούς του Θερμαϊκού. Στο 38' σέντρα από τα αριστερά του Αρσενίδη και κεφαλιά καρφωτή του Φέμι, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 44' η Δόξα κατάφερε να πάρει "κεφάλι" στο σκορ, όταν ο Σαρίκης έβγαλε πολύ ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Αραμπατζούδης με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πλάνου, κάνοντας έτσι το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47' ο Άλντι Κοπάτσι εκτέλεσε φάουλ για τους "Σιδηροδρομικούς", η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 49' ωραίο διαγώνιο σουτ του Κιτσούκη, ο Πλάνος απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 57' σουτ του Τσιφούτη εκτός περιοχής άουτ. Στο 62' ο Θερμαϊκός έμεινε για το υπόλοιπο του παιχνιδιού με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του αρχηγού του Παυλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 64' εκτέλεση φάουλ από τον Αραμπατζούδη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 67' δυνατό σουτ του Άλντι Κοπάτσι άουτ. Στο 69' σουτ από προσπάθεια του Φέμι, η μπάλα στα χέρια του Ξανθόπουλου. Τέσσερα λεπτά αργότερα (73') ο Θερμαϊκός κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, όταν ο Άλεξ Κοπάτσι έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, ο Ξανθόπουλος απέκρουσε ασθενώς τη μπάλα και στην επαναφορά νέο σουτ του Φέμι σε κενή εστία, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ξανθόπουλου για το 1-1. Στο 82' δυνατό σουτ του Άλεξ Κοπάτσι από τα δεξιά άουτ. Φτάνουμε στο 90' του αγώνα και η Δόξα κερδίζει κόρνερ από την αριστερή πλευρά. Ο Τζιώλης ανέλαβε την εκτέλεση, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Τσιτλαχίδη κι αυτός με δυνατό διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 2-1 για την Δόξα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα Πενταλόφου είναι με αντίπαλο την Δόξα Αγίου Παύλου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή 16-2-2020 και ώρα 11:00 π.μ., στο πλαστικό γήπεδο του Αγίου Παύλου.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Αραμπατζούδης (44'), Φέμι (73'), Τσιτλαχίδης (90')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Παυλίδης (62')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Καπρέτσος Κ. (Κορωνάς Χ. - Λιαρής Γ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μεταξάς Ιωάννης
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Βαλσαμής, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Κάνι (78' Γρούτκας), Κιτσούκης (90' Μενεξές), Τσιτλαχίδης, Μελάς (46' Τζιώλης), Τσιφούτης, Πεϊκίδης (88' Ατέσης).
Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης (Μαρίνος Τζιότζιος-Αριστείδης Συρόπουλος): Πλάνος, Τσαρούχας, Κυριακού, Τουμπόγλου, Παυλίδης, Μαναβίδης, Κοπάτσι Άλεξ, Χατζηλούδης, Φέμι (88' Μπλάτας), Κοπάτσι Άλντι, Αρσενίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου