Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Δόξα Ρετζικίου-Δόξα Πενταλόφου 0-0



Τα μοιράστηκαν όλα σήμερα το πρωί στο γήπεδο των Πεύκων οι δύο Δόξες, εκεί όπου η τοπική Δόξα Ρετζικίου και η Δόξα Πενταλόφου έμειναν για 90 ολόκληρα λεπτά στο "λευκό" αποτέλεσμα 0-0. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 4ο λεπτό ο Βούλτσιος έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Σκέμπης απομάκρυνε λανθασμένα τη μπάλα, με αποτέλεσμα ο Ξανθόπουλος να την απομακρύνει ενστικτωδώς σε κόρνερ. Στο 7' σουτ από προσπάθεια του Αγγελή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Ζαχαριάδη. Στο 11' δυνατό σουτ του Λαζαρίδη, ο Ξανθόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 17' σουτ από πλάγια θέση του Σαρίκη άουτ. Στο 31' σουτ του Βούλτσιου, η μπάλα εύκολα στα χέρια του Ξανθόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα (33') δυνατό σουτ του Σαρίκη έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 36' σουτ του Λαζαρίδη εντός περιοχής, ο Ξανθόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πενταλοφίτες μπήκαν πιο αποφασισμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στο 47' χάνουν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Αγγελής σούταρε από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από τα δοκάρια του Ζαχαριάδη. Στο 55' δυνατό σουτ του Κιτσούκη από τα δεξιά, ο Ζαχαριάδης σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 59' σουτ του Βαλσαμή εκτός περιοχής άουτ. Στο 62' εκτέλεση φάουλ για το Ρετζίκι με τον Ιωαννίδη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ξανθόπουλου. Στο 67' δυνατό σουτ του Κιτσούκη εκτός περιοχής άουτ. Στο 73' εκτέλεση φάουλ και πάλι από τον Ιωαννίδη, ο Ξανθόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο φινάλε του παιχνιδιού οι Πενταλοφίτες είχαν μοιραίο παίκτη τον Κιτσούκη, ο οποίος σε δύο τρανταχτές φάσεις μέσα από την περιοχή στο 88' και στο 90ο λεπτό δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ρετζικίου καθώς ο Ζαχαριάδης με φανταστικές αποκρούσεις αποσόβησε τον κίνδυνο από την εστία του, κρατώντας το 0 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Τελικό αποτέλεσμα 0-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα Πενταλόφου είναι με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή 9-2-2020 και ώρα 11:30 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΡΕΤΖΙΚΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-0
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μπάτζιος Ε. (Αλμπάντης Δ. - Παρθενίδης Ο.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μαραντίδης Λεωνίδας
Δόξα Ρετζικίου (Ηλίας Ψωμάς): Ζαχαριάδης, Μήττας (60' Ταλιαδούρος), Βούλτσιος, Ιωαννίδης, Σπυρίδης, Μπαγντασαριάν, Λύρατζης (68' Μούντος), Μαραγκούλιας, Λαζαρίδης (81' Μαρόζος), Μαλάμης (46' Παμλίδης), Κεφαλάς Χ.
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Γρούτκας, Σκέμπης, Κάνι, Βαλσαμής, Κιτσούκης, Τσιτλαχίδης, Μάσκας, Αγγελής (λ.τρ. 52' Μελάς), Πεϊκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου