Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Δόξα Πενταλόφου-ΑΕ Καλλιθέας Παναγία Φανερωμένη 5-1



Επέστρεψε στις νίκες σήμερα το πρωί (26-1-2020) μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες η Δόξα Πενταλόφου, καθώς διέλυσε με σχετική ευκολία την αδύναμη ομάδα της ΑΕ Καλλιθέας Παναγία Φανερωμένη με το εντυπωσιακό σκορ 5-1, ανοίγοντας έτσι μία διαφορά 4 βαθμών από την δεύτερη θέση όπου βρίσκεται πλέον ο Αχιλλέας Τριανδρίας. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από τον διαιτητή κ.Κωνσταντινίδη Γ. για τον άδικο χαμό του Βαρλαντσάνη Κ.Πέτρου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή αλλά και διοικητικού παράγοντα της Δόξας Πενταλόφου. Στο παιχνίδι τώρα και μόλις στο 6ο λεπτό οι Πενταλοφίτες πήραν "κεφάλι" στο σκορ, όταν ο Κιτσούκης εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα και ο έμπειρος Χρήστος Αραμπατζούδης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στο 17' λάθος αμυντικό από πλευράς Καλλιθέας, ο Κιτσούκης το εκμεταλλεύτηκε βγαίνοντας τετ α τετ με τον Σταυριανό αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον νεαρό τερματοφύλακα. Στο 19' εκτέλεση κόρνερ από τον Κιτσούκη και κεφαλιά του Αγγελή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια του Σταυριανού. Στο 25' σουτ εκτός περιοχής του Θεοδοσίου, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 41' ο Μάσκας με πολύ ωραία μπαλιά βρήκε ολομόναχο τον Κιτσούκη στα δεξιά, αυτός βρέθηκε μόνος απέναντι στον Σταυριανό και με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Τρία λεπτά αργότερα (44') κάθετη πάσα του Τσιφούτη στον νεοαποκτηθέντα Πεϊκίδη, αυτός πέρασε και τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας και σε άδεια εστία με πλασέ έγραψε το 3-0 για την Δόξα Πενταλόφου που ήταν και σκορ ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52' η Δόξα έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του αρχηγού της Χρήστου Αραμπατζούδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 54' δυνατό σουτ του Βαλσαμή εκτός περιοχής, ο Σταυριανός μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 67' δυνατό σουτ του Παρασκευόπουλου, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 74' ο έμπειρος Νίκος Μάσκας εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, η μπάλα πέρασε το στημένο τείχος των παικτών της Καλλιθέας και ο Τσιφούτης από κοντά με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 77' σέντρα του Πεχλιβανίδη από τα δεξιά και κεφαλιά του Τσολακίδη άουτ. Στο 81' ο Σαρίκης έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα κατευθυνόταν προς την εστία της Καλλιθέας αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία άουτ. Στο 86' ο Βαλσαμής με ωραία κάθετη πάσα βρήκε τον Μέλα μέσα στην περιοχή κι ο τελευταίος με ωραία ενέργεια και σουτ έστειλε τη μπάλα για πέμπτη φορά στα δίχτυα της Καλλιθέας, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην μεγάλη νίκη της Δόξας. Στο 89' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ της τιμής με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή του Τσολακίδη. Τελευταία καλή ευκαιρία για να μειώσει εκ νέου η Καλλιθέα χάθηκε στα χασομέρια του παιχνιδιού, όταν ο Παρασκευόπουλος βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση στα δεξιά, έπιασε ωραίο δυνατό σουτ αλλά ο Ξανθόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά τη μπάλα. Τελικό αποτέλεσμα 5-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα Πενταλόφου είναι με αντίπαλο την Δόξα Ρετζικίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή 2-2-2020 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο των Πεύκων.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ 5-1
ΣΚΟΡΕΡ: Αραμπατζούδης (6'), Κιτσούκης (41'), Πεϊκίδης (44'), Τσιφούτης (74'), Μελάς (86'), Τσολακίδης (89')
ΔΟΚΑΡΙ: Σαρίκης (81')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Αραμπατζούδης (52')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κωνσταντινίδης Γ. (Φακανάς - Τσεχελίδης)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Λημνιός Νικόλαος
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Βαλσαμής, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Κάνι, Κιτσούκης (75' Γρούτκας), Τσιφούτης, Μάσκας, Αγγελής, Πεϊκίδης (69' Μελάς).
ΑΕ Καλλιθέας Π.Φ. (Χρήστος Τεντόγλου): Σταυριανός, Πεχλιβανίδης, Κοτσάκης, Αλεξιάδης, Βασιλείου Δ., Λάζος (65' Αντωνιάδης), Σουφτάς (43' Παρασκευόπουλος), Θεοδοσίου, Βουτσκίδης, Αποστολίδης (54' Ιωαννίδης), Κοπαΐδης (46' Τσολακίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου