Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου-Δόξα Πενταλόφου 0-0



Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι διεξήχθη σήμερα (11/1/2020) το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου, εκεί όπου ο τοπικός ΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με την πρωτοπόρο Δόξα Πενταλόφου με τελικό αποτέλεσμα 0-0. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 14ο λεπτό ο Τζιώλης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Χαμαλίδη. Δύο λεπτά αργότερα (16') δυνατό σουτ από προσπάθεια του Κιτσούκη, ο Χαμαλίδης μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 26' εκτέλεση φάουλ από τον Μάσκα, η μπάλα στα χέρια του Χαμαλίδη. Στο 35' εκτέλεση κόρνερ από τον Βέλιο για τον ΑΟΚ, η μπάλα παράλληλα επικίνδυνα από πολλά σώματα και εν συνεχεία κατέληξε άουτ. Στο 43' σουτ του Κιτσούκη από τα δεξιά, ο Χαμαλίδης με τα ακροδάχτυλα απέκρουσε σε κόρνερ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε ουσιαστικό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό να είναι οι πολύ δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου. Στο 67' του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κένα του Αγίου Αθανασίου. Στο 85' δυνατό σουτ του Κιτσούκη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 0-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τις Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19-1-2020 και ώρα 11:00 π.μ., στο πλαστικό γήπεδο του Ευόσμου (Μαρόκο).

Το φύλλο αγώνος:
ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-0
ΑΠΟΒΟΛΗ: Κένα (67')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μπούτσικος Αθ. (Τοροσιάδης Ν. - Στάγκος Δ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χάϊτας Γεώργιος
ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (Κοσμάς Βακουφάρης): Χαμαλίδης, Γιοσμάς (61' Υψηλός Δ.), Καλούδης, Στεργιανός Ι., Χατζημιχαήλ, Βέλιος, Μανώλης Ζ., Μανανδός, Κένα, Χαχαμίδης, Μιμηκόπουλος Γ.
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Τσιφούτης, Κιτσούκης, Τσιτλαχίδης (77' Κάνι), Μάσκας, Αγγελής, Πουμπουρίδης (65' Τάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου