Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου-Δόξα Πενταλόφου 0-0



Άλλη μια μέτρια εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα (19/1) το πρωί στον Εύοσμο η πρωτοπόρος Δόξα Πενταλόφου καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς τέρματα με αντίπαλο αυτή τη φορά τις Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 9ο λεπτό της συνάντησης, ο Αραμπατζούδης με μεγάλη μπαλιά βρήκε στα δεξιά τον Τσιτλαχίδη, αυτός με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Μάσκα μέσα στην μικρή περιοχή, ο οποίος έπιασε εκ νέου καρφωτή κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Λέσι. Στο 18' δυνατό σουτ του Τζιώλη από τα αριστερά, ο Λέσι απέκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 26' δυνατό σουτ του Αγγελή από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Λέσι απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 37' εκτέλεση φάουλ για τις Ελπίδες με τον Τομπουλίδη, η μπάλα πέρασε άουτ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47' ο Μάσκας από δύσκολη και πλάγια θέση έπιασε ωραίο γυριστό σουτ, η μπάλα όμως κατέληξε στα χέρια του Λέσι. Στο 62' εκτέλεση φάουλ από τον Μυλωνά για τις Ελπίδες, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Ξανθόπουλου. Στο 68' του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιτλαχίδης για την Δόξα. Τελικό αποτέλεσμα 0-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο την ΑΕ Καλλιθέας Παναγία Φανερωμένη, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή 26-1-2020 και ώρα 11:15 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-0
ΑΠΟΒΟΛΗ: Τσιτλαχίδης (68')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αγρίμης Χ. (Λεζάϊ Δ. - Οκονιάτσης Σ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Χύτας Κωνσταντίνος
Ελπίδες ΑΕ Ευόσμου (Δημήτρης Γαλανός): Λέσι, Κεραμιδόπουλος (35' Νίσα), Κουντουρής, Κυριακίδης, Ανδρεανίδης, Χήτας, Ανδρονίδης (81' Τατόνας), Μυλωνάς, Αλημπαρούτης (89' Φελεκίδης), Τομπουλίδης, Δημητρακόπουλος (81' Βαλαβάνης).
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης (86' Γρούτκας), Αραμπατζούδης, Τσιφούτης (61' Βαλσαμής), Κιτσούκης, Τσιτλαχίδης, Μάσκας, Αγγελής, Πουμπουρίδης (52' Τάκης/ 79' Μελάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου