Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Δόξα Πενταλόφου-Μ.Α.Σ. Αγχιάλου 2-0



Νικηφόρα συνέχισε το αήττητο σερί στην έδρα της η Δόξα Πενταλόφου, καθώς κέρδισε σήμερα (3/11) το πρωί τον ΜΑΣ Αγχιάλου με σκορ 2-0, μένοντας έτσι μια ανάσα 2 βαθμών πίσω από τον πρωτοπόρο Αχιλλέα Τριανδρίας. Οι Πενταλοφίτες ήταν κυρίαρχοι καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα κι αν ήταν πιο εύστοχοι στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, θα μιλούσαμε για ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 2ο λεπτό δυνατό σουτ του Αγγελή από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κοκκάλης απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 7' σουτ του Τζιώλη από τα αριστερά, ο Κοκκάλης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 8' ο Μάσκας έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Κιτσούκη, αυτός με τη σειρά πάσαρε συρτά στον επερχόμενο Τάκη, ο οποίος εύκολα με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0 για την Δόξα. Στο 13' σουτ εκτός περιοχής του έμπειρου Δημήτρη Σαράντη, ο Ξανθόπουλος εύκολα μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 25' ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Μάσκα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοκκάλη. Στο 30' νέο δοκάρι για τους Πενταλοφίτες, όταν Κιτσούκης από την δεξιά πλευρά έπιασε δυνατό διαγώνιο σουτ, η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι αυτή τη φορά του Κοκκάλη. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 61' δυνατό σουτ του Δημήτρη Σαράντη εντός περιοχής, η μπάλα στα χέρια του Ξανθόπουλου. Στο 71' σουτ του Δαλκίδη έξω από την μεγάλη περιοχή άουτ. Στο 82' ο Κιτσούκης βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση από τα δεξιά, πάσαρε συρτά στον Σίμο, αυτός σούταρε δυνατά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κοκκάλη, γράφοντας έτσι το 2-0 για τους Πενταλοφίτες. Στο 87' δυνατό σουτ του Σαράντη Λ. από τα δεξιά, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ξανθόπουλου. Τελικό αποτέλεσμα 2-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα Πενταλόφου είναι για την Γ' φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΜ με αντίπαλο τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6-11-2019 και ώρα 14:30 μ.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-Μ.Α.Σ. ΑΓΧΙΑΛΟΥ 2-0
ΣΚΟΡΕΡ: Τάκης (8'), Σίμος (82')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Μάσκας (25'), Κιτσούκης (30'), Σαράντης Λ. (87')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κωνσταντινίδης Γ. (Ανδρέου Α. - Χατζηβασιλείου Β.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σταμάτης Αθανάσιος
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Τσιτλαχίδης (74' Σίμος), Κιτσούκης (85' Ατέσης), Τσιφούτης, Μάσκας (88' Παπαδημητρίου), Αγγελής, Τάκης (65' Πουμπουρίδης).
Μ.Α.Σ. Αγχιάλου (Κοσμάς Αντωνιάδης): Κοκκάλης, Δαλκίδης, Ντελιλάι, Πετσάκου, Σαράντης Δ., Σαράντης Λ., Ιωάννου, Κόντι, Κιλκισλής, Σαράντης Δ., Κοκόσι (80' Αρβανιτίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου