Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Μελιτέας Θεσσαλονίκης-Δόξα Πενταλόφου 0-1



Πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, η Δόξα Πενταλόφου κατάφερε έστω και την ύστατη στιγμή να κερδίσει στην Τριανδρία σήμερα (10/11) το πρωί τον ιστορικό Μελιτέα Θεσσαλονίκης με σκορ 0-1. Στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 2ο λεπτό η Δόξα απείλησε πρώτη την εστία του Μελιτέα, όταν ο Τζιώλης βγήκε μόνος τετ α τετ απέναντι στον Γιάντσιο αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας του Μελιτέα. Στο 11' εκτέλεση φάουλ του Σωπίδη Γ., η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ξανθόπουλου και εν συνεχεία πέρασε άουτ. Στο 18' δυνατό σουτ του Ντέρου εκτός περιοχής, ο Ξανθόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 27' σέντρα του Αγγελή προς τον Μάσκα και σουτ του δεύτερου, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιάντσιου. Στο 39' ωραίο δυνατό σουτ του Ντέρου και πάλι εκτός περιοχής, ο Ξανθόπουλος απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 45' δυνατό σουτ του Αγγελή εκτός περιοχής, ο Γιάντσιος απέκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε να παρουσιάσει τίποτα το ιδιαίτερο καθώς και οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά ούτως ώστε να φτάσουν στα αντίπαλα καρέ και να πετύχουν κάποιο τέρμα, κάτι το οποίο όμως κατάφερε η Δόξα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (93'), όταν ο Τζιώλης εκτέλεσε κόρνερ για τους Πενταλοφίτες, ο Μάσκας με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον αμαρκάριστο μέσα στην μικρή περιοχή Αραμπατζούδη, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιάντσιου, γράφοντας έτσι το τελικό 0-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Ελευθεριακό, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 16-11-2019 και ώρα 15:00 μ.μ., στο γήπεδο του Ελευθερίου Κορδελιού.

Το φύλλο αγώνος:
ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: Αραμπατζούδης (90+3')
ΔΟΚΑΡΙ: Σωπίδης Γ. (11')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπανώτας Χ. (Μποζατζίδης Α. - Παπαδοπούλου Ζ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ξυδόπουλος Γεώργιος
Μελιτέας Θεσσαλονίκης (Μάριος Χατζηαντωνίου): Γιάντσιος, Μπερμπέρης, Μιχαηλίδης, Πυριτίδης, Ποζάνι, Ντέρος, Τζήκας, Φωτιάδης, Μπίκιας (78' Αναστασιάδης), Μπρέντας, Σωπίδης Γ. (71' Νέιμι).
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σαρίκης, Τζιώλης, Σκέμπης, Αραμπατζούδης, Τσιτλαχίδης, Κιτσούκης, Τσιφούτης, Μάσκας, Αγγελής (82' Ατέσης), Τάκης (46' Πουμπουρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου