Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

ΚΥΠΕΛΛΟ: Δόξα Πενταλόφου-Κεραυνός Ωραιοκάστρου 1-2



Την πρώτη επίσημη ήττα και παράλληλα τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ γνώρισε σήμερα το μεσημέρι η Δόξα Πενταλόφου με σκορ 1-2 στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 22' η Δόξα είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τσιφούτης έπιασε καρφωτή κεφαλιά, ο Τσιτιρίδης απέκρουσε ασθενώς πάνω στη γραμμή και στην επαναφορά δυνατό σουτ του Σιμού, η μπάλα αποκρούστηκε και πάλι πάνω από την τελική γραμμή από τους αμυντικούς του Κεραυνού. Στο 35' δυνατό σουτ του Κιτσούκη από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Τσιτιρίδη. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 70' δυνατό σουτ του Τάκη, η μπάλα χτύπησε για δεύτερη φορά στο κάθετο δοκάρι του Κεραυνού. Δύο λεπτά αργότερα (72') ο Μάρτος με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, 0-1. Στο 77' εκτέλεση φάουλ του Μάσκα, ο Τσιτιρίδης δύσκολα απέκρουσε σε κόρνερ. Στη συνέχεια εκτέλεση κόρνερ για την Δόξα με τον Τζιώλη και καρφωτή κεφαλιά του Μάσκα, ο Τσιτιρίδης ενστικτωδώς απομάκρυνε τον κίνδυνο από την εστία του. Στο 84' ωραία σέντρα από τα αριστερά του Σμούλη, ο Μότσανος έπιασε δυνατό μονοκόμματο σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ξανθόπουλου, κάνοντας έτσι το 0-2. Στο 85' ο Κεραυνός έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σμούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 89' ο Τζιώλης εκτέλεσε φάουλ για την Δόξα, η μπάλα στρώθηκε στον Μάσκα, ο οποίος με δυνατό σουτ εντός περιοχής μείωσε σε 1-2 για την Δόξα που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για το πρωτάθλημα πλέον της Α' Κατηγορίας με αντίπαλο τον Μελιτέα Θεσσαλονίκης, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10-11-2019 και ώρα 10:00 π.μ., στο γήπεδο της Τριανδρίας.

Το φύλλο αγώνος:
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΜ: ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: Μάρτος (72'), Μότσανος (84'), Μάσκας (89')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Κιτσούκης (35'), Τάκης (70')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Σμούλης (85')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ζαφειρόπουλος (Παλάσκας - Αποστόλου)
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ξανθόπουλος, Σκέμπης, Σαρίκης, Τσιτλαχίδης, Αραμπατζούδης (46' Τζιώλης), Τσιφούτης, Κιτσούκης, Σίμος, Μάσκας, Αγγελής, Τάκης (82' Τεγκελίδης).
Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Νίκος Μίντης): Τσιτιρίδης, Μιχαηλίδης, Σμούλης, Λιάτσικος, Γιάννης (68' Μότσανος), Μαρκίδης, Κυριακίδης (86' Νιανιάς), Κωστάνογλου, Μάρτος, Χατζηαγοράκης Χ. (46' Γκούνιος), Ευθυμιάδης (46' Κακαβέλας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου