Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

PLAY OFF: ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου-Δόξα Πενταλόφου 1-1



Σαν "κεραυνός εν αιθρία" ήρθε η ισοφάριση μέσα στον Άγιο Αθανάσιο για την Δόξα Πενταλόφου καθώς ο τοπικός ΑΟΚ κατάφερε στο τελευταίο(!) λεπτό κυριολεκτικά των καθυστερήσεων να πετύχει την πολυπόθητη ισοφάριση. Πριν την έναρξη του παιχνιδιού να αναφέρουμε ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από τον διαιτητή κ.Ζαφειρόπουλο για την Γενοκτονία των Ποντίων. Στο πρώτο ημίχρονο τώρα οι Καβακλιώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργώντας ουκ ολίγες φάσεις μπροστά στα καρέ του Τσοτουλίδη. Πρώτη καλή στιγμή στο 7', ο Κονιός εκτέλεσε φάουλ για τον ΑΟΚ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Τσοτουλίδη. Στο 10' σουτ του Μακρόπουλου από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα επικίνδυνα άουτ από την εστία της Δόξας. Στο 19' δυνατό σουτ ξανά από προσπάθεια του Μακρόπουλου, η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 35' ωραίος συνδυασμός των παικτών του ΑΟΚ, τελικός αποδέκτης ο Παρούσης ο οποίος έπιασε δυνατό από τα δεξιά κι ο Τσοτουλίδης με μία εκπληκτική εκτίναξη απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 40' πρώτη καλή στιγμή για τους Πενταλοφίτες, όταν ο Άλεξ Κοπάτσι έπιασε ωραίο γυριστό σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε τελείως, με τους Πενταλοφίτες να έχουν ολοκληρωτικά τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας. Στο 47' δυνατό σουτ του Αραμπατζούδη εκτός περιοχής, ο Κουγιουμτζόγλου μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 54' σουτ από κοντά του Σίμου, η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα (56') σέντρα από τα δεξιά του Άλεξ Κοπάτσι και σουτ του αδερφού του Άλντι άουτ. Στο 59' δυνατό σουτ του Άλντι Κοπάτσι από πλεονεκτική θέση, η μπάλα στην αγκαλιά του Κουγιουμτζόγλου. Στο 67' κάθετη πάσα του Άλεξ Κοπάτσι στον Σίμο και σουτ του τελευταίου από κοντά, ο Κουγιουμτζόγλου σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 83' κοντινή κεφαλιά του Μανίκου μετά από σέντρα του Πασχαλίδη, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του ΑΟΚ. Στο 89' η Δόξα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Πασχαλίδης έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Μάσκας με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Αγγελή ο οποίος επίσης με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Στο 91' εκτέλεση φάουλ του Κονιού, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι η Δόξα θα έφευγε με το διπλό της νίκης, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (96') ο Σακκόγλου εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της Δόξας, πέρασε και τον τερματοφύλακα Τσοτουλίδη και σε κενή εστία με πλασέ ισοφάρισε για τον Άγιο Αθανάσιο,  διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα 1-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 2η αγωνιστική των play off με αντίπαλο την Αναγέννηση Χαλκηδόνας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29-5-2019, στο γήπεδο της Χαλκηδόνας. Η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθεί πιθανόν την Παρασκευή 24-5-2019 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: Αγγελής (89'), Σακκόγλου (96')
ΔΟΚΑΡΙ: Μανίκος (83')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Ζαφειρόπουλος (Μεταξιώτης - Χατζηβασιλείου Β.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μεταξάς Ιωάννης
ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (Κώστας Κορμαρής): Κουγιουμτζόγλου, Τάχατος, Κονιός, Δάσιος, Στεργιανός Ι., Τσεβρεντζής Α. (87' Μανώλης), Παρούσης (λ.τρ. 62' Στεργίδης), Συμεωνίδης, Μακρόπουλος, Σακκόγλου, Μιμηκόπουλος Θ.
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Τσοτουλίδης, Δαλκίδης, Σαρίκης, Αγγελής, Μάσκας, Σίμος (72' Πασχαλίδης), Κοπάτσι Άλεξ, Τσιφούτης, Μανίκος (93' Σκέμπης), Αραμπατζούδης, Κοπάτσι Άλντι (94' Τάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου