Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Δόξα Πενταλόφου-Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης 4-1



Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Δόξα Πενταλόφου και έχοντας ως πρωταγωνιστή χθες (8/5) τον έμπειρο Νίκο Μάσκα διέλυσε στην έδρα της τον ιστορικό Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης με σκορ 4-1. Οι Πενταλοφίτες πλέον κοιτούν τους αγώνες των play off όπου την πρώτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν στον Άγιο Αθανάσιο την νεανική ομάδα του ΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού τώρα και στο 18' ωραία προσπάθεια και σουτ του Αγγελή εντός περιοχής, ο Τσιλέπης απέκρουσε δύσκολα. Στο 21' εκτέλεση φάουλ του Τζιώλη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Θερμαϊκού. Στο 28' ευθύβολο σουτ του Αρσενίδη εκτός περιοχής, ο Ψάριας μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 30' ο Πουμπουρίδης εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, ο Σίμος έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Τσιλέπης σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 35' σουτ εκτός περιοχής του Αρσενίδη, η μπάλα στα χέρια του Ψάρια. Στο 41' οι "Σιδηροδρομικοί" έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Φιλιππίδη. Στο 43' σουτ του Πασχαλίδη από την δεξιά πλευρά άουτ. Στο 45' αδύναμο σουτ του Αρσενίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Ψάριας μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο μέρος και στο 47ο λεπτό ωραίο δυνατό σουτ του Τάκη εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Τσιλέπη. Στο 52' σουτ από κοντά του Σταύρου, ο Ψάριας απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 56' ο Θερμαϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαναβίδη. Ο Σωκράτης Χατζηπαρασκευάς ανέλαβε την εκτέλεση και από τα έντεκα βήματα έβαλε μπροστά στο σκορ την φιλοξενούμενη ομάδα (0-1). Πέντε λεπτά αργότερα (60') και έχοντας περάσει ως αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα, ο Άλεξ Κοπάτσι με ωραία ατομική προσπάθεια από τα αριστερά πέρασε όλη την άμυνα μέχρι και τον τερματοφύλακα του Θερμαϊκού και σε κενή εστία με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 το σκορ για την Δόξα Πενταλόφου. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 63' οι Πενταλοφίτες έφεραν "τούμπα" το ματς, όταν ο Άλεξ Κοπάτσι έβγαλε ωραία συρτή σέντρα από τα αριστερά, ο Τσιλέπης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα με αποτέλεσμα ο Μάσκας που είχε περάσει επίσης ως αλλαγή στο παιχνίδι, με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θερμαϊκού κάνοντας έτσι το 2-1. Στο 66' εκτέλεση φάουλ του Αρσενίδη άουτ. Στο 74' ωραία σέντρα του Μάσκα από τα αριστερά και σουτ του Τσιντσάρη πάνω στην κίνηση, η μπάλα πέρασε επικίνδυνα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Τσιλέπη. Στο 77' και οι Πενταλοφίτες μένουν με 10 παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Τζιώλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 86' η Δόξα πήρε αέρα τριών τερμάτων, όταν ο Μάσκας έπιασε ένα φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής, ο Τσιλέπης έμεινε πραγματικά "άγαλμα" καθώς είδε τη μπάλα να καταλήγει για τρίτη φορά στην εστία του. Το "κερασάκι στην τούρτα" το έβαλε και πάλι ο έμπειρος Νίκος Μάσκας, ο οποίος βγήκε μόνος σε αντεπίθεση από την δεξιά πλευρά, έφερε τη μπάλα στο αριστερό του πόδι και με ωραίο δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 4-1, πετυχαίνοντας μάλιστα και χατ τρικ. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι για την 1η αγωνιστική των play off με αντίπαλο τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου. Η ημερομηνία και ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 14-5-2019 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4-1
ΣΚΟΡΕΡ: Χατζηπαρασκευάς Σ. (56' πέν.), Κοπάτσι Άλεξ (60'), Μάσκας (63', 86', 89')
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: Φιλιππίδης (41'), Τζιώλης (77')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπανώτας Χ. (Τσεχελίδης Ε. - Μαρμαρίδης Α.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μεταξάς Ιωάννης
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Ψάριας, Σαρίκης, Δαλκίδης, Σκέμπης, Τσιφούτης, Σίμος (40' Κοπάτσι Άλντι), Πασχαλίδης (68' Τσιντσάρης), Τζιώλης, Τάκης (58' Κοπάτσι Άλεξ), Αγγελής, Πουμπουρίδης (58' Μάσκας).
Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης (Γιώργος Μήτσας): Τσιλέπης, Τερζούδης (66' Τσέλιος), Καραγεώργος, Μαναβίδης (λ.τρ. 55' Σκόρδας), Παππάς, Χατζηλούδης, Φιλιππίδης, Κυριάκου (46' Βοσνάκης), Σταύρου (69' Σπηλιώτης), Χατζηπαρασκευάς Σ., Αρσενίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου