Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Δόξα Πενταλόφου-Ελευθεριακός 3-1



Την είσοδο της στα play off εξασφάλισε μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος η Δόξα Πενταλόφου καθώς νίκησε σήμερα (5/5) το πρωί την σκληροτράχηλη ομάδα του Ελευθεριακού με το εντυπωσιακό σκορ 3-1. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 4ο λεπτό εκτέλεση φάουλ του Άγγελου Βιλανάκη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 7' εκτέλεση φάουλ αυτή τη φορά από τον Μάσκα, πέρασε επίσης άουτ. Στο 9' οι Πενταλοφίτες πήραν "κεφάλι" στο σκορ, όταν ο Μανίκος έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Άλντι Κοπάτσι, αυτός με ωραία προσπάθεια από τα αριστερά βγήκε μόνος απέναντι στον Χατζηβασιλάκη και με ωραίο δυνατό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 11' σουτ του Ουντιμπέ, η μπάλα άουτ. Στο 13' εκτέλεση φάουλ του Άγγελου Βιλανάκη, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη της Δόξας και κατέληξε κόρνερ. Στο 19' ο Αραμπατζούδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Χατζηβασιλάκη, το σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 24' δυνατό σουτ του Βασιλείου από πλεονεκτική θέση άουτ. Στα καπάκια (25') δυνατή κεφαλιά του Βαλκάνη, ο Τσοτουλίδης ψύχραιμα μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 27' ωραίο μακρινό σουτ του Μανίκου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Χατζηβασιλάκη. Στο 29' σουτ του Αραμπατζούδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα στα χέρια του Χατζηβασιλάκη. Στο 38' δυνατό σουτ του Άγγελου Βιλανάκη εκτός περιοχής, ο Τσοτουλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 40' εκτέλεση κόρνερ του Άγγελου Βιλανάκη και κεφαλιά του Παναγιωτίδη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσοτουλίδη. Στην αμέσως επόμενη φάση (41') ο Άλντι Κοπάτσι έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μανίκο, ο οποίος βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Χατζηβασιλάκη, έπιασε ωραίο δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ελευθεριακού. Στο 44' άλλη μια μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι με τον Σίμο να μη καταφέρνει από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Χατζηβασιλάκη. Σκορ ημιχρόνου 1-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό παρέμεινε εντελώς ίδιο, με τους Πενταλοφίτες να χάνουν σχεδόν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και ο τερματοφύλακας Χατζηβασιλάκης να κάνει τις αποκρούσεις του αγώνα. Στο 48' σουτ του Άλντι Κοπάτσι εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 52' σουτ του Ουντιμπέ άουτ. Στο 55' τετ α τετ και σουτ του Άλεξ Κοπάτσι, ο Χατζηβασιλάκης απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 62' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι από ανατροπή του Τζιώλη πάνω στον Βασιλείου. Ο Άγγελος Βιλανάκης ανέλαβε την εκτέλεση και από τα έντεκα βήματα ευστόχησε, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα (66') ο Μανίκος με ένα δυνατό πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την Δόξα Πενταλόφου, κάνοντας έτσι το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο 70' ο Άλεξ Κοπάτσι προσπάθησε με ωραία λόμπα να κρεμάσει τον Χατζηβασιλάκη αλλά η μπάλα για δεύτερη φορά βρήκε στο δοκάρι (οριζόντιο) της εστίας του Ελευθεριακού. Στο 84' ο Τζιώλης με ωραία καρφωτή κεφαλιά από πλάγια θέση έπειτα από πάσα του Πουμπουρίδη, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 86' εκτέλεση φάουλ του Άγγελου Βιλανάκη, ο Τσοτουλίδης σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 88' δυνατό σουτ του Ουντιμπέ από μακρινή απόσταση, η μπάλα εύκολα στην αγκαλιά του Τσοτουλίδη. Στο 91' δυνατό σουτ του Τζιώλη εκτός περιοχής, ο Χατζηβασιλάκης απέκρουσε δύσκολα με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ. Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης (95') λίγο έλειψε να γίνει και το 4-1, όταν ο Πουμπουρίδης είδε αρκετά μέτρα έξω τον Χατζηβασιλάκη από την εστία του, έπιασε δυνατό σουτ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 3-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου την προσεχή Τετάρτη 8-5-2019 και ώρα 18:00 το απόγευμα.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ 3-1
ΣΚΟΡΕΡ: Κοπάτσι Άλντι (9'), Βιλανάκης Α. (62' πέν.), Μανίκος (66'), Τζιώλης (84')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Παναγιωτίδης (40'), Μανίκος (41'), Κοπάτσι Άλεξ (70')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Δημητριάδης Α. (Λιαρής Ι. - Στεφανίδης Δ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κουρούπης Σταμάτιος
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Τσοτουλίδης, Δαλκίδης, Τζιώλης, Αγγελής, Μάσκας, Σίμος (61' Σκέμπης), Κοπάτσι Άλεξ (81' Πουμπουρίδης), Τσιφούτης, Μανίκος (87' Τάκης), Αραμπατζούδης (71' Πασχαλίδης), Κοπάτσι Άλντι.
Ελευθεριακός (Άγγελος Βιλανάκης): Χατζηβασιλάκης, Τουλής, Παπαχρυσάνθου, Ακούτας (59' Δήμου), Παναγιωτίδης, Τάσσιος, Βασιλείου Γ. (80' Ανατολίτης), Βιλανάκης Κ., Ουντιμπέ, Βιλανάκης Α. Βαλκάνης (46' Μποζίκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου