Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Δόξα Πενταλόφου-Αξιός Ανατολικού 0-1



Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι που διεξήχθη χθες (27/1) το πρωί στον Πεντάλοφο, η τοπική Δόξα γνώρισε ντροπιαστική ήττα από την μαχητική ομάδα του Αξιού Ανατολικού με σκορ 0-1. Στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι και το 40ο λεπτό δεν δημιουργήθηκε καμία αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες, ώσπου στο 41' ο Αξιός κέρδισε φάουλ σε καλή θέση από την αριστερή πλευρά. Ο Παναγιώτης Τανούρκας ανέλαβε την εκτέλεση και ο Τζιόλας με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσοτουλίδη για το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα (43') δυνατό σουτ του Τσιφλιτζή από τα αριστερά, η μπάλα άουτ. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 58ο λεπτό του αγώνα, ο Τσιφλιτζής βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσοτουλίδη όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο 68' πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι για την Δόξα, όταν ο Πουμπουρίδης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, ο Μανίκος πήγε να γίνει αποδέκτης της μπάλας αλλά τελευταία στιγμή ενστικτωδώς ο Γεωργόπουλος μπλόκαρε την μπάλα. Οκτώ λεπτά αργότερα (75') σουτ του Άλντι Κοπάτσι εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ. Στο 78' μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Άλντι Κοπάτσι εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Μίλτος Σαπάνης ο οποίος από κοντά έπιασε δυνατό σουτ, με τον Γεωργόπουλο να κάνει την απόκρουση του αγώνα. Στο 85' άλλη μια μεγάλη διπλή ευκαιρία έχασε η Δόξα, όταν ο Άλεξ Κοπάτσι έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Γεωργόπουλος απέκρουσε ασθενώς με αποτέλεσμα ο Μάσκας να γίνει κάτοχος της μπάλας, έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά, με τον έμπειρο Μίλτο Σαπάνη να πιάνει την κεφαλιά αλλά να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Γεωργόπουλου. Τελικό αποτέλεσμα 0-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Αναγέννηση Χαλκηδόνας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Χαλκηδόνας. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 29-1-2019 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: Τζιόλας (41')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Κωνσταντινίδης Γ. (Νατσιόπουλος Δ. - Φακανάς Ι.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σταμάτης Αθανάσιος
Δόξα Πενταλόφου (Παύλος Μποΐκογλου): Τσοτουλίδης, Σκέμπης, Μενεξές, Αγγελής, Σαπάνης Μ., Τσιφούτης, Κοπάτσι Άλεξ, Κοπάτσι Άλντι, Μανίκος, Αραμπατζούδης (66' Πουμπουρίδης), Τζιώλης (46' Μάσκας).
Αξιός Ανατολικού (Βασίλης Γκλαβέρης): Γεωργόπουλος, Κούπι, Θεοδώρου (46' Αετόπουλος), Σαχίνης, Τανούρκας Π., Τζιόλας, Βράκας Π. (54' Γκόλτσης), Καραμπάσης (83' Δελής), Τσιφλιτζής Σ., Τόπι, Κελέσης (70' Καλούδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου