Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης-Δόξα Πενταλόφου 0-0



"Λευκή" ισοπαλία είχαμε σήμερα (19/1) το μεσημέρι στο γήπεδο του Θερμαϊκού, όπου ο τοπικός Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης και η Δόξα Πενταλόφου έμειναν στο στείρο 0-0. Ένα παιχνίδι το οποίο δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες αλλά με πολύ δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου. Η Δόξα να αναφέρουμε ότι παρατάχθηκε στο παιχνίδι με 4-5 βασικές απουσίες παικτών αλλά αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο τώρα και στο 5ο λεπτό σουτ από κοντά του Βοσνάκη, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τσοτουλίδη. Δύο λεπτά αργότερα (7') κεφαλιά του Σκόρδα, η μπάλα λίγο άουτ. Στο 20' δυνατό σουτ του Πασχαλίδη από τα δεξιά, ο Θεοδωρόπουλος απομάκρυνε τον κίνδυνο από την εστία του. Στο 36' μεγάλη ευκαιρία για τον Θερμαϊκό, όταν από τα δεξιά ο Ντεμολάρι έπιασε δυνατό σουτ εντός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Τσοτουλίδη και εν συνεχεία άουτ. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο μέρος από μία καλή φάση μόνο είχαν και οι δύο ομάδες Στο 52' ο Αρσενίδης έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά, ο Σταύρου έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Τσοτουλίδης με μία φανταστική απόκρουση κράτησε το μηδέν στην εστία της Δόξας. Στο 88' η Δόξα ήταν αυτή που έχασε μία καλή φάση για γκολ με τον Κουτούση να πιάνει δυνατό σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. Τελικό αποτέλεσμα 0-0. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Αξιό Ανατολικού, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 22-1-2019 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-0
ΔΟΚΑΡΙ: Ντεμολάρι (36')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπαγγελής Π. (Μερκενίδης Αρ. - Στάγκος Δ.)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Καφαδάρης Κωνσταντίνος
Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης (Γιώργος Μήτσας): Θεοδωρόπουλος, Τερζούδης, Ντόκα (73' Καραγεώργος), Παππάς Α., Χατζηπαρασκευάς Α., Σκόρδας (80' Κυριάκου), Φιλλιπίδης Ε., Ντεμολάρι (46' Αρσενίδης), Σταύρου Γ., Χατζηπαρασκευάς Σ., Βοσνάκης (60' Ντουτζιάρης).
Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τσοτουλίδης, Δαλκίδης (46' Ατέσης), Σκέμπης, Σαπάνης Μ., Αγγελής, Τσιφούτης, Κοπάτσι Άλεξ, Κουτούσης (90' Τσιντσάρης), Μανίκος (83' Σίμος), Κοπάτσι Άλντι, Πασχαλίδης Χ. (68' Τάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου