Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Δόξα Πενταλόφου-ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου 2-1



Τεράστια νίκη που την διατήρησε συνάμα και στην κορυφή της βαθμολογίας, πέτυχε χθες (21/10) το πρωί η Δόξα Πενταλόφου απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, τον οποίο κέρδισε με σκορ 2-1. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα ήταν καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς κατάφερε μέχρι το μισάωρο να προηγείται με σκορ 2-0. Η αρχή έγινε στο 10ο λεπτό όταν ο Άλντι Κοπάτσι έβγαλε κάθετη πάσα στον Κουτούση, κι αυτός με ωραίο πλασέ έκανε 1-0. Στο 18’ σουτ του Σακκόγλου μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα άουτ. Στο 26’ ο Άλεξ Κοπάτσι έβγαλε συρτή σέντρα από τα δεξιά, ο Μανίκος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Δόξας, 2-0. Στο 29’ δυνατό σουτ του Άλντι Κοπάτσι έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Κουγιουμτζόγλου μπλόκαρε δύσκολα τη μπάλα. Στο 33’ κεφαλιά του Στεργιανού, ο Ψάριας μπλόκαρε σταθερά τη μπάλα. Σκορ ημιχρόνου 2-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αγίου Αθανασίου ήταν αυτή κυρίαρχη μέσα στο γήπεδο, μείωσε σχετικά νωρίς το σκορ και θα μπορούσε βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε ακόμη και να "κλέψει" τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 53’ ο Σεϊτανίδης βγήκε τετ α τετ από τα δεξιά και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ψάρια για το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα (55’) ο Μούτσα βρέθηκε κι αυτός τετ α τετ με τον Ψάρια όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ. Στο 59’ σουτ του Σεϊτανίδη, η μπάλα άουτ. Στο 66’ δυνατό σουτ του Σακκόγλου μέσα από την περιοχή, ο Ψάριας απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 78’ σουτ του Σεϊτανίδη από τα αριστερά, ο Ψάριας μπλόκαρε τη μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα (83’) ο Κουτούσης εκτέλεσε απευθείας φάουλ σε πολύ καλή θέση για την Δόξα, ο Κουγιουμτζόγλου όμως μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα. Στο 86’ ο Άλεξ Κοπάτσι έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Κουγιουμτζόγλου. Τελικό αποτέλεσμα 2-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Αστέρα Αμπελοκήπων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν από την ΕΠΣΜ την Τρίτη 30-10-2018 διότι το επόμενο Σαββατοκύριακο λόγω της Εθνική Επετείου του «ΟΧΙ» δεν θα πραγματοποιηθεί κανένας αγώνας σε όλα τα πρωταθλήματα της Ένωσης!

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Κουτούσης (10’), Μανίκος (26’), Σεϊτανίδης (53’)
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μπούτσικος Α. (Ασλάνης Στ. – Στάγκος Δ.)
Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Ψάριας, Σαρίκης (63’ Μενεξές), Δαλκίδης, Σκέμπης, Σαπάνης Μ., Αγγελής (80’ Αλεξανδρίδης), Κοπάτσι Άλεξ, Τσιφούτης, Μανίκος (86’ Τσιρωνάς), Κοπάτσι Άλντι, Κουτούσης (84’ Πουμπουρίδης).
ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (Κώστας Κορμαρής): Κουγιουμτζόγλου, Ζήσης (46’ Σαρρής), Κονιός (76’ Μπιτζικόπουλος), Ζουμπούλης, Στεργιανός Ι., Τσεβρεντζής Α., Σεϊτανίδης, Συμεωνίδης, Μούτσα (76’ Μιμηκόπουλος Γ.), Σακκόγλου, Μιμηκόπουλος Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου