Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Γ.Σ. Ηλιούπολης-Δόξα Πενταλόφου 1-2



Νικηφόρα συνέχισε και την τρίτη αγωνιστική η Δόξα Πενταλόφου, περνώντας πιο άνετα από ότι δείχνει το σκορ μέσα από το πλαστικό της Ηλιούπολης, όπου κέρδισε την ομώνυμη ομάδα με σκορ 1-2. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 4' ο Τσιφούτης έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα άουτ. Στο 8ο λεπτό ο Κουτούσης σούταρε δυνατά από δεξιά, ο Νιάνιος απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 19' σουτ του Άλντι Κοπάτσι, ο Νιάνιος είπε και πάλι "όχι". Πέντε λεπτά αργότερα (24') δυνατό σουτ του Μανίκου, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 36' η Δόξα άνοιξε το σκορ με ένα φανταστικό ψαλίδι του Γιώργου Μανίκου, 0-1. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και σε μία ανύποπτη φάση ο ΓΣ Ηλιούπολης κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Καρατζάς από τα αριστερά έβγαλε ωραία σέντρα και σε μια άτυχη στιγμή ο Δαλκίδης της Δόξας δεν απομάκρυνε σωστά την μπάλα με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα του Ψάρια για το 1-1. Σκορ ημιχρόνου 1-1.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους καθώς μόλις στο 48' ο Άλεξ Κοπάτσι έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, βγήκε τετ α τετ και με ωραίο σουτ έκανε το 1-2. Στα καπάκια (49') ο Άλντι Κοπάτσι βρέθηκε κι αυτός τετ α τετ με τον Νιάνιο αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι. Στο 57' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουτούση, η μπάλα πέρασε πάνω από οριζόντιο δοκάρι του Νιάνιου. Στο 62' ο Κουτούσης με ωραία ενέργεια πέρασε τέσσερις παίκτες της Ηλιούπολης κι από ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ αλλά ο Νιάνιος μπλόκαρε δύσκολα τη μπάλα. Στο 70' απόβληθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο αμυντικός της Ηλιούπολης Μαρμαρίδης. Στη συνέχεια η Δόξα έχασε άλλες 3 πολύ καλές ευκαιρίες σε σουτ των Πουμπουρίδη (74'), Κουτούση (78') και Άλντι Κοπάτσι (89') αλλά αμφότερες πέρασαν άουτ. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού (93') λίγο έλειψε να γίνει το 2-2, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Καφαλίδη, η μπάλα πέρασε επικίνδυνα άουτ από το δεξί δοκάρι του Ψάρια. Τελικό αποτέλεσμα 1-2. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Μακεδονικό Γέφυρας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7-10-2018 και ώρα 11:00 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Το φύλλο αγώνος:
Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-2
ΣΚΟΡΕΡ: Μανίκος (36'), Δαλκίδης (αυτ.44'), Άλεξ Κοπάτσι (48')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Μαρμαρίδης (70')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μάστακας (Χατζηβασιλείου - Κουφός)
Γ.Σ. Ηλιούπολης (Στέλιος Ζιώγας): Νιάνιος, Αποστόλου, Στογιαντσάκης, Μαρμαρίδης, Γκαραγκούνης, Θεοδοσίου, Καρατζάς, Πήκιος (75' Ναζλίδης), Καφαλίδης, Λαδέας, Μαργαρίτης (65' Αλεξανδρίδης).
Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Ψάριας, Σκέμπης, Δαλκίδης, Αγγελής, Σαπάνης Μ.,  Άλντι Κοπάτσι, Άλεξ Κοπάτσι (90+1' Τσιρωνάς), Σίμος (66' Πουμπουρίδης), Μανίκος, Κουτούσης (86' Γιόφκας Τ.), Τσιφούτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου