Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Δόξα Πενταλόφου-Μακεδονικός Γέφυρας 0-1



Απρόσμενη ήττα και μάλιστα πρώτη στο πρωτάθλημα γνώρισε σήμερα (7/10) το πρωί η Δόξα Πενταλόφου σε ένα αρκετά σκληρό παιχνίδι με αντίπαλο τον Μακεδονικό Γέφυρας που παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 30ο λεπτό κατάφερε να αποδράσει από τον Πεντάλοφο με σκορ 0-1. Να αναφέρουμε ότι η Δόξα μετρούσε και δύο σημαντικές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι αυτές του Μίλτου Σαπάνη και του Χρήστου Αραμπατζούδη. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 10' πρώτη καλή στιγμή για την Δόξα με τον Πασχαλίδη να σουτάρει από τα αριστερά, η μπάλα άουτ. Στο 13' ο Καφετζής εκτέλεσε φάουλ για την Γέφυρα σε καλή θέση, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια. Νέα μεγάλη ευκαιρία ένα λεπτό αργότερα (14') για την Γέφυρα, όταν ο Μαγούλας έπιασε ωραία κεφαλιά, η μπάλα όμως πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Ψάρια. Στο 23' του αγώνα διπλή μεγάλη ευκαιρία έχασε η Δόξα, όταν ο Άλεξ Κοπάτσι από τα δεξιά έπιασε δυνατό σουτ, ο Τζιούτζιας απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο Πασχαλίδης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε πόδι ενός παίκτη της Γέφυρας και κατέληξε επικίνδυνα σε κόρνερ. Στο 29' ο Μακεδονικός Γέφυρας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καφετζή. Δέκα λεπτά μετά (39') και σε μία ανύποπτη φάση ο Βογιατζής με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 0-1 για την Γέφυρα έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στο 44' δυνατή κεφαλιά του αρχηγού της Δόξας Σκέμπη, ο Τζιούτζιας απέκρουσε σε κόρνερ. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα είχε κλείσει στο μισό γήπεδο τον Μακεδονικό, δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις για γκολ αλλά τόσο η αμυντική γραμμή της Γέφυρας όσο και ο τερματοφύλακας της Τζιούτζιας που κυριολεκτικά "κατέβασε τα ρολά" δεν άφησαν να αλλάξει το υπέρ τους αποτέλεσμα. Στο 47' ο Πουμπουρίδης έβγαλε σέντρα στον Άλεξ Κοπάτσι, αυτός έπιασε δυνατό σουτ αλλά πέρασε άουτ. Στο 60ο λεπτό κεφαλιά και πάλι του Άλεξ Κοπάτσι η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 73' δυνατή κεφαλιά του Μάσκα, η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι του Τζιούτζια. Πέντε λεπτά μετά (78') μεγάλη ευκαιρία έχασε η Γέφυρα σε σουτ του Βοσνάκη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 0-1. Επόμενο παιχνίδι για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Αστραπή Δενδροποτάμου, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Μενεμένης. Η ημερομηνία και η ώρα του αγώνα θα ανακοινωθούν την Τρίτη 9-10-2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: Βογιατζής (39')
ΔΟΚΑΡΙ: Καφετζής (13')  
ΑΠΟΒΟΛΗ: Καφετζής (29')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γεωργιάδης (Τσιότσος - Τσιώνης)
Δόξα Πενταλόφου (Αλέκος Θεοδωρίδης): Ψάριας, Δαλκίδης, Μενεξές, Αγγελής, Σκέμπης, Άλντι Κοπάτσι, Άλεξ Κοπάτσι, Τσιφούτης, Μανίκος, Κουτούσης (46' Πουμπουρίδης), Πασχαλίδης Χ. (46' Μάσκας).
Μακεδονικός Γέφυρας (Κώστας Πολυχρονίδης): Τζιούτζιας, Κατσώρας, Ρετζέπης (90+1' Εμμανουηλίδης), Μαγούλας, Νικολαΐδης, Καφετζής, Βογιατζής (76' Σκενδέρης), Δεβετζής (65' Μπίτσης), Βοσνάκης (82' Κοντογιάννης), Δαλαμπάκης, Τζουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου