Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Δόξα Πενταλόφου-Δόξα Ρετζικίου 2-3



Δυστυχώς δεν κατάφερε η Δόξα Πενταλόφου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα της νίκης, που θα της έδινε και το πλεονέκτημα έδρας για τα play out κι αυτό γιατί ηττήθηκε από την Δόξα Ρετζικίου με σκορ 2-3. Έτσι οι Πενταλοφίτες ελπίζουν να κερδίσουν μέσα στα Μάλγαρα τον αδιάφορο ΠΑΟΚ και να χάσουν τα Μετέωρα από τον ενδιαφερόμενο Ιωνικό ούτως ώστε να προσπεράσει στην βαθμολογία η Δόξα τον Εθνικό Μετεώρων και να παίξουν μεταξύ τους μπαράζ αλλά με πλεονέκτρια την Δόξα Πενταλόφου. Ένα πολύ καλό σενάριο το οποίο θα φανεί αν θα βγει στην τελευταία αγωνιστική. Στο παιχνίδι τώρα οι Ρετζικιώτες είχαν σε μεγάλη μέρα τους Μακόγλου και Μαυροματίδη, με τον πρώτο να πετυχαίνει χατ-τρικ τερμάτων και τον δεύτερο να κάνει πάνω από 10 κρίσιμες αποκρούσεις κρατώντας το 1-3 σχεδόν μέχρι και το τελευταίο λεπτό όπου και μείωσαν οι γηπεδούχοι σε 2-3. Στο 5' ο Ταμπούρης εκτέλεσε απευθείας φάουλ για το Ρετζίκι, ο Ψάριας απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Στο 12' το Ρετζίκι πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν ο Ταμπούρης έβγαλε "μαγική" κάθετη πάσα στον Μπαλασιώρη κι αυτός με την σειρά του να βγάζει συρτή σέντρα από τα αριστερά και τον Μακόγλου να μη δυσκολεύετε με πλασέ να κάνει το 0-1. Απάντηση της Δόξας Πενταλόφου τέσσερα λεπτά αργότερα (16') όταν ο Γιόφκας προσπάθησε με μία σέντρα-σουτ να πετύχει γκολ αλλά η μπάλα χτύπησε στην συμβολή των δοκών. Δύο λεπτά μετά (18') ο Μπαλασιώρης από καλή θέση στα αριστερά έκανε ωραίο διαγώνιο σουτ που κατέληξε άουτ. Στο 34' ο Μακόγλου βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή, έπιασε δυνατό σουτ που βγήκε τελικά άουτ. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 51' ο Νίκος Σκέμπης έπιασε πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Μαυροματίδης απέκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο Μάσκας με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρετζικίου για το 1-1. Μία ισοφάριση που αν και ήρθε νωρίς δεν είχε ανάλογη συνέχεια στην διαμόρφωση του αποτελέσματος. Πέντε λεπτά μετά (56') ο Μακόγλου με ένα σουτ "κεραυνό" έδωσε ξανά προβάδισμα στο Ρετζίκι, 1-2. Ο πρωταγωνιστής του αγώνα Μακόγλου δεν σταμάτησε εκεί και στο 59' με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3, καθαρίζοντας σχετικά το παιχνίδι. Στο 61' ο Σίμος μέσα από την μικρή περιοχή έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Μαυροματίδης κατάφερε να αποκρούσει ένα σίγουρο γκολ. Στο 65' η Δοξά Ρετζικίου μένει με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Tashi με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Από την στιγμή της αποβολής του Ρετζικίου και μέχρι την λήξη του αγώνα για 20 λεπτά οι Πενταλοφίτες έχασαν τουλάχιστον 7-8 ευκαιρίες για να φέρουν το ματς ακόμη και στα ίσια με πρωταγωνιστές τους Μάσκα, Σαραμουρλή, Γιόφκα και Παροτσίδη όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι καθώς τόσο η ατυχία όσο ο Μαυροματίδης που κατέβασε στην κυριολεξία τα "ρολά" δεν άφησαν να επιτευχθεί κάποιο τέρμα. Στο 89' η Δόξα Πενταλόφου κατάφερε τελικά μετά από "τιτάνιες" προσπάθειες να μειώσει το σκορ με δυνατό σουτ του Γιόφκα, 2-3. Στα χασομέρια του αγώνα (95') ο Μακόγλου λίγο έλειψε να πετύχει και "καρέ" τερμάτων όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ψάρια. Τελικό αποτέλεσμα 2-3. Επόμενος και τελευταίος αγώνας για την Δόξα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είναι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κυμίνων-Μαλγάρων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Μαλγάρων. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 24/4/2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΔΟΞΑ ΡΕΤΖΙΚΙΟΥ 2-3
ΣΚΟΡΕΡ: Μακόγλου (12', 56', 59'), Μάσκας (51'), Γιόφκας (89')
ΔΟΚΑΡΙ: Γιόφκας (16')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Tashi (65')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Στραντζαλίδης (Ντάβελας - Κουφός)
Δόξα Πενταλόφου (Βασίλης Σμήλκος): Ψάριας, Σαρίκης, Γιόφκας, Σκέμπης Κ., Σκέμπης Ν., Τσιφούτης, Πρωτόγερος (58' Τσιτλαχίδης), Σίμος, Μάσκας, Σαραμουρλής, Παροτσίδης.
Δόξα Ρετζικίου (Βασίλης Τραϊανόπουλος): Μαυροματίδης, Δημητράκας, Tashi, Πίσας, Πιαστόπουλος, Κλαδάκης (90+2' Παναγιωτίδης), Δρίζης (87' Αδαμίδης), Μακόγλου, Μήττας, Ταμπούρης (86' Τανταλίδης), Μπαλασιώρης (77' Ταλιαδούρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου