Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Π.Α.Ε. Τερψιθέας Ευαγγελίστριας-Δόξα Πενταλόφου 2-1



Την ήττα στο 94ο λεπτό γνώρισε χθες (31/3) στο γήπεδο του Αγίου Παύλου η Δόξα Πενταλόφου καθώς η ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας με "δράστη" τον Κανδύλα κατάφερε στην εκπνοή του αγώνα να πάρει το τρίποντο της νίκης. Μία καταδικαστική ήττα για την Δόξα που την βάζει για τα καλά σε μεγάλους μπελάδες καθώς μόνο με θαύμα θα γλιτώσει τα μπαράζ των play out. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα απείλησε πρώτη στο 5ο λέπτό με τον Πουμπουρίδη μέσα από την μικρή περιοχή να πιάνει το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα (10') ο Νίκος Σκέμπης προσπάθησε με δυνατό σουτ να αιφνιδιάσει τον Μπογδάνο αλλά ο τερματοφύλακας της Τερψιθέας σταθερά μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 21' η Δόξα πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν ο Τσιτλαχίδης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά και τον Πουμπουρίδη μέσα από την μικρή περιοχή να πιάνει δυνατό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μπογδάνου για το 0-1. Οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων δεν κράτησαν για πολύ καθώς δύο λεπτά αργότερα (23') ο Νίκου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιφούτη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο τερματοφύλακας Μπογδάνος κι από τα έντεκα βήματα ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1. Στο 38' ο Σίμος εκτέλεσε κόρνερ για την Δόξα, ο Πουμπουρίδης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Μπογδάνου. Σκορ ημιχρόνου 1-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 48' η Δόξα μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κώστα Σκέμπη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 55' ο Μπούρτζος προσπάθησε με μία σέντρα-σουτ από τα αριστερά να νικήσει τον Ψάρια αλλά ο τερματοφύλακας της Δόξας απέκρουσε ενστικτωδώς σε κόρνερ. Στο 59' σουτ του Κανδύλα από το ύψος της περιοχής, η μπάλα στα χέρια του Ψάρια. Φτάνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες για "κλέψουν" το τρίποντο αλλά δίχως αποτέλεσμα. Αρχικά στο 81' ο Σίμος έκλεψε τη μπάλα στον χώρο του κέντρου, έπιασε ωραίο δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μπογδάνου και έπειτα στο 87' ο Γιόφκας βγήκε τετ α τετ ολομόναχος με μοναδικό αντίπαλο τον Μπογδάνο, όμως ο τερματοφύλακας της Τερψιθέας κατάφερε με εντυπωσιακή προσπάθεια να μπλοκάρει το σουτ που επιχείρησε. Στο 94ο λεπτό ο νόμος του ποδοσφαίρου "μίλησε" για ακόμη μία φορά στο ότι "η μπάλα τιμωρεί" και έτσι κι έγινε όταν ο Ρωμαίος έβγαλε συρτή σέντρα από τα αριστερά με τον Κανδύλα να μην δυσκολεύετε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό αποτέλεσμα 2-1. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο την Αναγέννηση Χαλκηδόνας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν πιθανόν την Τρίτη 10/4/2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
Π.Α.Ε. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 2-1
ΣΚΟΡΕΡ: Πουμπουρίδης (21'), Μπογδάνος (23' πεν.), Κανδύλας (90+4')
ΔΟΚΑΡΙ: Σίμος (81')
ΑΠΟΒΟΛΗ: Σκέμπης Κ. (48')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπαδόπουλος Γ. (Τριχάχαλος - Αχμέτσικ)
Π.Α.Ε. Τερψιθέας Ευαγγελίστριας (Αλέκος Ανδρεάδης): Μπογδάνος, Παυλίδης (66' Κώνστας), Δεμίρης (75' Βαλαής), Κέντρος, Λάκης, Αργυρόπουλος (69' Νόικος), Κατσίρης, Νίκου-Λάππας, Κανδύλας, Μπούρτζος, Ζαβρακλής (46' Ρωμαίος).
Δόξα Πενταλόφου (Βασίλης Σμήλκος): Ψάριας, Σαρίκης, Τσιτλαχίδης, Σκέμπης Κ., Σαραμουρλής, Τσιφούτης, Σκέμπης Ν., Σίμος, Πουμπουρίδης (75' Χωλετσίδης), Πρωτόγερος, Γιόφκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου