Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Π.Α.Ο.Κ. Κυμίνων Μαλγάρων-Δόξα Πενταλόφου 0-2



Το μοναδικό αποτέλεσμα που ήθελε πήρε χθες (28/4) το απόγευμα στα Μάλγαρα η Δόξα Πενταλόφου καθώς κέρδισε τον τοπικό ΠΑΟΚ με σκορ 0-2. Έτσι μετά και την ήττα των Μετεώρων μέσα στα Διαβατά με 2-1, η Δόξα Πενταλόφου θα παίξει με πλεονέκτημα έδρας στα play out με αντίπαλο τον Εθνικό Μετεώρων. Στο πρώτο ημίχρονο και στο πρώτο 20λεπτο το παιχνίδι δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο με αποτέλεσμα να δούμε την πρώτη αξιόλογη στιγμή στο 21' όταν ο Νίκος Σκέμπης από καλή θέση στα αριστερά έπιασε διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 24' ο Πασχάλης Στεργιανός βρέθηκε σχεδόν μόνος του απέναντι στον Ψάρια, έκανε το σουτ αλλά κατέληξε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα (25') νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Σακκόγλου να πιάνει δυνατό σουτ εκτός περιοχής όμως ο Ψάριας σε ετοιμότητα απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 28' η Δόξα κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν ο Μάσκας "τρύπωσε" μέσα στην άμυνα του ΠΑΟΚ και με δυνατό σουτ νίκησε τον Σεϊφεδίνογλου για το 0-1. Στο 40' σουτ του Τσεβρεντζή, ο Ψάριας μπλόκαρε. Στο 42' ο Μάσκας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως το σουτ του κατέληξε στα χέρια του Σεϊφεδίνογλου. Στο 45' ο Πασχάλης Στεργιανός έπιασε δυνατή κεφαλιά μετά από κόρνερ, ο Ψάριας ενστικτωδώς απομάκρυνε τη μπάλα από τα καρέ του. Σκορ ημιχρόνου 0-1.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία και πάλι του ΠΑΟΚ όταν ο Τσεβρεντζής στο 48' έπιασε δυνατό σουτ αλλά άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα (58') ο Παροτσίδης από το ύψος της περιοχής επιχείρησε το σουτ αλλά πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σεϊφεδίνογλου. Στο 62' και πάλι ο Μάσκας βρέθηκε ακόμη μία φορά τετ α τετ με τον Σεϊφεδίνογλου όμως το σουτ του μπλόκαρε εκ νέου ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Στο 64' ο Σακκόγλου προσπάθησε με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ο Ψάριας όμως με μία φανταστική απόκρουση έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 67' σουτ του Παπαδημητρίου, ο Ψάριας μπλόκαρε εύκολα. Τρία λεπτά μετά (70') σουτ του Πασχάλη Στεργιανού, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ψάρια. Στο 82ο λεπτό η Δόξα κλείδωσε την υπόθεση νίκη όταν ο Παροτσίδης με ωραία ενέργεια ξεμαρκαρίστηκε, έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Σεϊφεδίνογλου απέκρουσε ασθενώς με αποτέλεσμα στην επαναφορά ο Μάσκας με ωραίο πλασέ να γράψει το τελικό 0-2. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι για την διαδικασία των play out με αντίπαλο τον Εθνικό Μετεώρων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν πιθανόν την Τρίτη 1/5/2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
Π.Α.Ο.Κ. ΚΥΜΙΝΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 0-2
ΣΚΟΡΕΡ: Μάσκας (28', 82')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παλιούρας (Φράγιος - Ντανής)
Π.Α.Ο.Κ. Κυμίνων Μαλγάρων (Νίκος Τσίμπος): Σεϊφεδίνογλου, Σαάρ Ισμαήλ, Σωτηριάδης, Βασιλείου (45' Μούλης), Στεργιανός Ι., Μακρόπουλος, Πετράς (56' Παπαδημητρίου), Τσεβρεντζής, Στεργιανός Π., Σακκόγλου, Καρώνιας.
Δόξα Πενταλόφου (-): Ψάριας, Σαρίκης, Μενεξές, Σκέμπης Κ., Τσιτλαχίδης, Τσιφούτης, Πουμπουρίδης (75' Πρωτόγερος), Σαραμουρλής, Μάσκας, Σκέμπης Ν., Παροτσίδης (83' Γιόφκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου