Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Δόξα Πενταλόφου-Π.Α.Ο.Κ. Κυμίνων Μαλγάρων 2-3



Με το αριστερό μπήκε στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2018 η Δόξα Πενταλόφου, καθώς ηττήθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Πενταλόφου από την ομάδα του ΠΑΟΚ Κυμίνων-Μαλγάρων με σκορ 2-3. Να αναφέρουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον άδικο θάνατο του παλαιού παράγοντα της ομάδος, Σταύρου Μουσιώνη. Στον αγώνα τώρα οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτη την εστία του Σεϊφεδίνογλου, όταν στο 6ο λεπτό ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε λανθασμένη έξοδο, ο Σίμος έκλεψε τη μπάλα από τα αριστερά, έβγαλε ωραία σέντρα προς τον Μάσκα κι αυτός με άδεια εστία έπιασε αδύναμο πλασέ με αποτέλεσμα να φύγει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 24' η Δόξα άνοιξε το σκορ όταν ο Σίμος έβγαλε σέντρα από τα αριστερά για τον Πουμπουρίδη, αυτός άφησε για τον Παροτσίδη, ο οποίος με ωραίο δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Η ομάδα των Μαλγάρων απάντησε σχετικά άμεσα και συγκεκριμένα στο 27ο λεπτό ο Σακκόγλου, που ήταν κι από τους κορυφαίους του αγώνα, με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια, 1-1. Μεγάλη ευκαιρία να ξαναπεράσει μπροστά σκορ έχασε η Δόξα, όταν στο 29' ο Παροτσίδης έδωσε ωραία πάσα στον Πουμπουρίδη, με τον δεύτερο να μην μπορεί από πάρα πολύ καλή θέση να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Σεϊφεδίνογλου. Τα Μάλγαρα απάντησαν εκ νέου με μεγάλη χαμένη ευκαιρία όταν στο 33' ο Σακκόγλου έπιασε δυνατή κεφαλιά με αποτέλεσμα η μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια. Από το 40' μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα του Νίκου Τσίμπου έφερε τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι ανατρέποντας ολοκληρωτικά το εις βάρος τους σκορ. Η αρχή έγινε στο 41' όταν ο Παπαδημητρίου με δυνατό σουτ έκανε το 1-2. Στο 43' ο Ψάριας ανέτρεψε τον Σακκόγλου με τον διαιτητή κ.Γεωργιάδη να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Ο Σακκόγλου ανέλαβε την εκτέλεση κι από τα έντεκα βήματα έγραψε το 1-3, πετυχαίνοντας ο ίδιος το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Σκορ ημιχρόνου 1-3.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα ήταν κυρίαρχη σ' όλες τις γραμμές, προσπαθώντας τουλάχιστον να πετύχει δύο τέρματα για να πάρει την ισοπαλία, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερε. Οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτες ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Μάσκα, Πουμπουρίδη και Γιόφκα όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 2-3, όταν στο 74' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πρωτόγερου, ο Μάσκας με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 91' ο ΠΑΟΚ είχε και δεύτερο δοκάρι από σουτ του Στεργιανού. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον ΑΜΣ Νικόπολη, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαστικό γήπεδο της Άνω Ηλιούπολης. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 16/1/2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-Π.Α.Ο.Κ. ΚΥΜΙΝΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ 2-3
ΣΚΟΡΕΡ: Παροτσίδης (24'), Σακκόγλου (27', 43' πεν.), Παπαδημητρίου (41'), Μάσκας (74')
ΔΟΚΑΡΙΑ: Σακκόγλου (33'), Στεργιανός (90+1')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Γεωργιάδης Α. (Ουζούνογλου - Παρθενίδης)
Δόξα Πενταλόφου: Ψάριας, Σαρίκης, Χωλετσίδης, Σκέμπης Κ., Μάσκας, Τσιφούτης, Πουμπουρίδης (86' Μενεξές), Σαραμουρλής, Παροτσίδης (53' Πρωτόγερος), Σκέμπης Ν., Σίμος (53' Γιόφκας).
Π.Α.Ο.Κ. Κυμίνων-Μαλγάρων: Σεϊφεδίνογλου, Μαρούκης, Καραγκιόζης (76' Τσακίρης), Βασιλείου Δ., Μπαξιβάνης, Μακρόπουλος, Παπαδημητρίου (84' Παπαϊωάννου), Τσεβρεντζής Α., Στεργιανός Π., Σακκόγλου, Ισμαήλ (76' Βλάντι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου