Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Δόξα Πενταλόφου-Ιωνικός Ιωνίας 1-1



Στο γήπεδο του Πενταλόφου η τοπική Δόξα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 σήμερα το πρωί με την ομάδα του Ιωνικού Ιωνίας. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα για την Δόξα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα βάσει και της δυναμικής της αντιπάλου ομάδας, όμως με την σημερινή εκπληκτική εμφάνιση οι Πενταλοφίτες άξιζαν ακόμη και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα ξεκίνησε με τους καλύτερους "οιωνούς", όταν στο 18ο λεπτό ο Νίκος Σκέμπης εκτέλεσε άψογα απευθείας φάουλ με τον Πλάνο να καταφέρνει να αποκρούσει με μία εκπληκτική εκτίναξη σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα (23') ο Κεχαγιάς έπιασε ωραία κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή αλλά πέρασε άουτ. Στο 25' ο Πρωτόγερος βρέθηκε σε καλή θέση από τα δεξιά μετά από σέντρα του Χωλετσίδη, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Πλάνου. Έπειτα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 38' με τον Κεχαγιά να βγαίνει με αξιώσεις από την δεξιά πτέρυγα, έπιασε δυνατό σουτ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε άουτ. Στο 40' ο Κουσιώρας έπιασε δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η προσπάθεια του κατέληξε άουτ. Σκορ ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 59', όταν ο Χωλετσίδης έβγαλε ωραία σέντρα στην δεξιά μεριά όπου βρισκόταν ο Πουμπουρίδης κι αυτός ανενόχλητος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Πλάνο, κάνοντας το 1-0. Στο 69' ο προαναφερθείς σκόρερ έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ όμως το σουτ αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Πλάνο. Στη συνέχεια ο Ιωνικός προσπαθούσε με γρήγορες αντεπιθέσεις να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης κάτι το όποιο έκανε πράξη στο 78', όταν ο Ελληνίδης βρήκε με ωραία βαθιά μπαλιά τον Βέργο, αυτός βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή προσπαθώντας να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ο Ψάριας στην έξοδο του δεν μπόρεσε να μπλοκάρει τη μπάλα σωστά και στην πορεία της πετάχτηκε από πίσω ο Μανελίδης ο οποίος με δυνατό πλασέ έκανε το 1-1. Στο 83' ο Νίκος Σκέμπης έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Μάσκα, αυτός βρέθηκε μόνος απέναντι στον Πλάνο αλλά η προσπάθεια του βγήκε αρκετά άουτ. Στα τελευταία λεπτά (88') ο Ασλανίδης λίγο έλειψε να φέρει "τούμπα" το ματς καθώς βγήκε επικίνδυνα από την αριστερή πλευρά όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Τελικό αποτέλεσμα 1-1. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Αξιό Ανατολικού, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Ανατολικού. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 30/1/2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ-ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ 1-1
ΣΚΟΡΕΡ: Πουμπουρίδης (59'), Μανελίδης (78')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Στραντζαλίδης (Αποστόλου - Φράγιος)
Δόξα Πενταλόφου (Βασίλης Σμίλκος-Κοσμάς Αντωνιάδης): Ψάριας, Σαρίκης, Τσιτλαχίδης, Σκέμπης Κ., Σαραμουρλής, Τσιφούτης, Πρωτόγερος, Χωλετσίδης (67' Μάσκας), Πουμπουρίδης (90' Κύρου), Σκέμπης Ν., Μενεξές.
Ιωνικός Ιωνίας (Γιώργος Σαββόγλου): Πλάνος, Παπαδόπουλος, Ασλανίδης, Πασπαλάς Ν., Κωνσταντινίδης, Χατζηαντωνίου, Κεχαγιάς, Κουσιώρας, Μανελίδης, Ελληνίδης, Πασπαλάς Χ. (63' Βέργος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου