Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Α.Μ.Σ. Νικόπολη-Δόξα Πενταλόφου 1-0



Από ότι φαίνεται ο καινούργιος χρόνος δεν μπήκε καθόλου καλά για την Δόξα Πενταλόφου, διότι γνώρισε δεύτερη σερί ήττα μέσα στην Ηλιούπολη από τον ΑΜΣ Νικόπολης με τελικό σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά μέσα στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με τον Ντολαπτσή στο 12', τον Δασκουλίδη στο 21' και τον Κόσλι στο 27' με τον Ψάρια να τις αποκρούει και τις τρεις άψογα. Η Δόξα απάντησε με δύο καλές φάσεις σε διάστημα 3 λεπτών. Αρχικά στο 37' ο Παροτσίδης από το ύψος του πέναλτι και σχεδόν μόνος του έπιασε ωραίο σουτ με τον Τσιλέπη να μπλοκάρει τη μπάλα σχετικά εύκολα και στο 40ο λεπτό ο Νίκος Σκέμπης έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Τσιλέπης όμως είπε και πάλι "όχι". Σκορ ημιχρόνου 0-0.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί και πάλι που έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν στο 56' ο Πρωτόγερος μέσα από την μικρή περιοχή έπιασε ωραίο γυριστό σουτ με τον τερματοφύλακα της Νικόπολης Τσιλέπη να κάνει την απόκρουση του αγώνα. Στο 63ο λεπτό ο Πουμπουρίδης από τα αριστερά έπιασε δυνατό σουτ με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι καθώς χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τσιλέπη. Στο 68' η Νικόπολη απάντησε στο δοκάρι της Δόξας, όταν ο Καραμιχαήλ με ένα σουτ-"κεραυνό" σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ψάρια. Ένα λεπτό μετά (69') οι γηπεδούχοι κέρδισαν κόρνερ, ο Καλμέτι ανέλαβε την εκτέλεση του, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και μετά αμυντικό λάθος της Δόξας, ο Νίκος Σκέμπης σε προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, έστειλε άθελα του με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στα χασομέρια του αγώνα (92') οι Νικοπολίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 2-0 με τον Καραμιχαήλ, όμως ο Ψάριας απέκρουσε εντυπωσιακά. Τελικό αποτέλεσμα 1-0. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Ιωνικό Ιωνίας, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πενταλόφου. Η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 23/1/2018 από την ΕΠΣΜ.

Το φύλλο αγώνος:
Α.Μ.Σ. ΝΙΚΟΠΟΛΗ-ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ 1-0
ΣΚΟΡΕΡ: Σκέμπης Ν. (69' αυτ.)
ΔΟΚΑΡΙΑ: Πουμπουρίδης (63'), Καραμιχαήλ (68')
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Παπαγγελής Π. (Ντάνης Δ. - Παπαδοπούλου Ζ.)
Α.Μ.Σ. Νικόπολη (Γ. Χρυσανίδης-Κ. Κώνου): Τσιλέπης, Πουτακίδης, Μπερμπέρης, Σμίλκος, Δάσιος, Καραμιχαήλ, Δασκουλίδης, Τζιαφέρης (58' Καλμέτι, 93' Χρυσανίδης) Κόσλι (68' Γιαννόπουλος), Ντολαπτσής (82' Σουγιολτσής), Ξανθόπουλος.
Δόξα Πενταλόφου (Β. Σμίλκος-Κ. Αντωνιάδης): Ψάριας, Σαρίκης, Τσιτλαχίδης, Σκέμπης Κ., Σαραμουρλής, Τσιφούτης, Πρωτόγερος (83' Κύρου), Σκέμπης Ν., Πουμπουρίδης, Παροτσίδης (68' Μάσκας), Σίμος (46' Μενεξές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου