Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

ΦΙΛΙΚΟ: Δόξα Πενταλόφου-Ομόνοια Σταυρούπολης 4-0



Πρώτο δείγμα θετικό για την Δόξα Πενταλόφου, καθώς στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας που πραγματοποίησε χθες (11/8), κέρδισε την Ομόνοια Σταυρούπολης με τελικό αποτέλεσμα 4-0. Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα Βασίλη Φούκα. Το 1-0 στο 7' με εξωτερικό πλασέ του Φούκα, το 2-0 στο 31' με πλασέ του Τζιώλη, το 3-0 στο 38' με ωραίο σουτ και πάλι του Φούκα και στο 45' με πλασέ του Σάκη Τσιφούτη το τελικό 4-0. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο πέρα του ότι δεν επιτεύχθηκε άλλο τέρμα, το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο καθώς χάθηκαν πάρα πολλές ευκαιρίες από τους πιο νεαρούς παίκτες της Δόξας, που πραγματικά έκαναν ότι ήθελαν την άμυνα της Ομόνοιας Σταυρούπολης. Επόμενος φιλικός αγώνας είναι με αντίπαλο τον Άτλα Μενεμένης που θα γίνει την Τετάρτη 17/8/16 και ώρα 19:00 μ.μ., στο γήπεδο Πενταλόφου.

Η σύνθεση της Δόξας: Ψάριας, Σταματάκης, Σκέμπης, Σαρίκης, Τσιφούτης Χρ., Σημαιοφορίδης, Γιόφκας, Τσιφούτης Αθ., Πουμπουρίδης, Φούκας, Τζιώλης.
Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Μάσκας, Κύρου, Μενεξές, Παροτσίδης, Τάκης, Μαρμαρίδης, Παγιούλας, Σίμος, Πρωτόγερος, Γούτας και Ατέσης.

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΑΤΣ:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου