Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Ιάσων Αυγής-Δόξα Πενταλόφου 1-1



Ο πρώτος βαθμός για το 2016 είναι γεγονός, καθώς η Δόξα Πενταλόφου μετά από τιτάνιες προσπάθειες στα τελευταία παιχνίδια, κατάφερε τελικά να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην Αυγή από τον τοπικό Ιάσων με σκορ 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Αυγής μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες να μπει μπροστά στο σκορ. Όσο περνούσε η ώρα, η Δόξα ισορρόπησε το ματς χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία. Σκορ ημιχρόνου 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα ξεκίνησε με μεγαλύτερες διαθέσεις και στο 52' ο Τζιώλης, που αποδείχθηκε "χρυσή" αλλαγή, με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα της Αυγής, βάζοντας μπροστά στο σκορ τη Δόξα με 0-1. Στη συνέχεια ο Ιάσων προσπάθησε να ισοφαρίσει το ματς, κάτι το οποίο κατάφερε στο 67', όταν ο Χρήστος Τσιφούτης ανέτρεψε τον Ανεστίδη, ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι και ο Μπούσης από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-1 για τον Ιάσων Αυγής. Τελικό αποτέλεσμα 1-1. Παλικαρίσιος βαθμός από τους παίκτες της Δόξας, που κατάφεραν να τσιμπήσουν τον βαθμό, απέναντι σε έναν έμπειρο αντίπαλο που την περνούσε σχεδόν 40 βαθμούςΕπόμενος αγώνας για την Δόξα είναι ο εξ' αναβολής αγώνας με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 16:30 μ.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Γιώργος Βλαχούδης): Ψάριας, Τσιφούτης Χρ., Καρκάρης, Λιθοξόπουλος, Σαπάνης, Σημαιοφορίδης, Σαραμουρλής (71' Τάκης), Πουμπουρίδης (79' Μενεξές), Τσιφούτης Αθ., Γιόφκας, Βασιλειάδης (46' Τζιώλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου