Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-Μακεδονικός 0-2



Την ήττα γνώρισε σήμερα το πρωί η Δόξα Πενταλόφου από τον πρωτοπόρο Μακεδονικό, με σκορ 0-2. Ένα σκορ νίκης το οποίο ο Μακεδονικός το σιγούρεψε πολύ δύσκολα στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Δόξα από την άλλη στάθηκε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο με αρκετά νεαρούς παίκτες απέναντι σε μία ομάδα πιο έμπειρη και πιο ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Μακεδονικός. Το 0-1 έγινε στο 6' με κοντινό πλασέ του Λυκίδη, έπειτα από ένα παιδαριώδες λάθος που έγινε στην άμυνα της Δόξας. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Δόξα στο 35', όταν ο Λιθοξόπουλος δεν μπόρεσε από κοντά να πλασάρει, με τον Καραβελίδη να μπλοκάρει τη μπάλα. Σκορ ημιχρόνου 0-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ, με την μεγαλύτερη φάση να έρχεται στο 77', όταν ο Ζαγναφέρης με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία του Ψάρια. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 88', μετά από δυνατή κεφαλιά του Στασινόπουλου. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Κυμίνων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30-3-2016 στις 17:00 π.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης):  Ψάριας, Τσιφούτης Αθ., Λιθοξόπουλος, Σαπάνης, Μάσκας, Πουμπουρίδης (62' Παροτσίδης), Σαραμουρλής, Σημαιοφορίδης (74' Τάκης), Μενεξές (87' Κύρου), Γιόφκας, Τζιώλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου