Αναζητηση στο ιστολογιο (Μπορειτε να δειτε προηγουμενες δημιοσιευμενες αναρτησεις)

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Δόξα Πενταλόφου-Κεραυνός Αγγελοχωρίου 0-3



Χωρίς να εντυπωσιάσει ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου πήρε μια άνετη και δίκαιη νίκη απέναντι στην Δόξα Πενταλόφου με σκορ 0-3. Τον χορό των γκολ άρχισε ο Γιουκούδης στο 17', καθώς εκμεταλλεύτηκε το λάθος που δημιουργήθηκε στην άμυνα της Δόξας, κάνοντας έτσι το 0-1 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Το 0-2 έγινε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51' από σουτ του Αμαριλίντο, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 91' ο Πανιτσίδης. Επόμενος αγώνας για την Δόξα είναι με αντίπαλο τον Μακεδονικό, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27-3-2016 στις 11:30 μ.μ., στο γήπεδο του Πενταλόφου.

Δόξα Πενταλόφου (Γιώργος Βλαχούδης):  Ψάριας, Τσιφούτης Χρ., Καρκάρης, Λιθοξόπουλος, Σαπάνης, Μάσκας, Πουμπουρίδης (63' Μενεξές), Σημαιοφορίδης (62' Παροτσίδης), Τσιφούτης Αθ., Γιόφκας, Τζιώλης (76' Κύρου).
Κεραυνός Αγγελοχωρίου (Γιώργος Αμανατίδης):  Μαλαμής, Χατζηβλασίου (72' Τζίνας), Βασιλειάδης, Κατσόγλου (80' Βαϊράμης), Σαραγιώτης, Αμαρίλντο, Τραχανάς, Νταντάμης, Γιουκούδης (85' Τσώλης), Αλεξόπουλος, Πανιτσίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου